Εκάλη: Με τη συναυλία «Χθες το βράδυ» έκλεισε η αυλαία των «Μενανδρείων 2022»

Η συναυλία «Χθες το βράδυ» πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο της Εκάλης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Η δημοτική αρχή αναφέρει σχετικά:

«“Χθες το βράδυ”. Ο μουσικός τίτλος του γνωστού κουαρτέτου της jazz Dimitris Kalatzis 4ET αν και παρέπεμπε σε βραδιές μαγικές και ονειρεμένες που μετρούν μισό αιώνα πίσω….

Το Εντευκτήριο της Εκάλης πλημμύρησε από μουσικές εμβληματικών συνθετών του παρελθόντος, αξέχαστες επιτυχίες που άγγιξαν καρδιές.

Ακούσματα των Γιαννίδη, Καπνίδη, Σπάρτακου, Μουζάκη, Μωράκη, σε mainstream jazz

διασκευές, έφεραν στο νου ρομαντικές θύμησες.

Ήταν μια… συνομιλία με Jazz μίας άλλης εποχής αφιερωμένη στον αξέχαστο επίσης, μεγάλο πιανίστα της Ελληνικής Jazz Μανώλη Μικέλη. Στο τραγούδι μας μάγεψε η Αθηνά Ρούτση, στο μπάσο ο διακεκριμένος σολίστας του είδους Γιώργος Γεωργιάδης, στα ντραμς ο Γιώργος Πολυχρονάκος, στο πιάνο, στις ενορχηστρώσεις, στη διεύθυνση αλλά και στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με το κάθε άκουσμα των μεγάλων συνθετών ο Δημήτρης Καλαντζής.

Ήταν όπως “είπε” και το κοινό με το θερμό του χειροκρότημα, μία υπέροχη νύχτα που σηματοδότησε το κλείσιμο της αυλαίας των “Μενανδρείων 2022”».

Τέλος, σημειώνεται ότι το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» θα αναρτά και τις προηγούμενες εκδηλώσεις των Μενανδρείων 2022 που λόγω του μεγάλου αριθμού τους δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί.

The post Εκάλη: Με τη συναυλία «Χθες το βράδυ» έκλεισε η αυλαία των «Μενανδρείων 2022» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκάλη, Χθες, Μενανδρείων 2022,ekali, chthes, menandreion 2022