Δυναμικά μπήκαν στη σεζόν οι αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού

Καταπληκτικές είναι οι επιδόσεις με το καλημέρα στη σεζόν για τους αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Χολαργού κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας (8/5) του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο στάδιο του Αγίου Κοσμά, όπως αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών ξεχώρισαν, η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100μ. των Ανδρών (Τσιμιδάκης, Ζαχαρίας, Λεκκός, Δαμίρης), που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο με την πολύ καλή, για την εποχή, επίδοση των 41 «90.

Ο Γιώργος Λεκκός στα 200μ.

που πήρε το αργυρό μετάλλιο με επίδοση 21 «60 (+4,5) και στα 100μ. που πέτυχε την πολύ καλή επίδοση 10 «79 και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης ο Φάνης Μαυροδόντης στη σφαιροβολία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 13,53μ., η Ελένη Σελεμίδη στο ακόντιο επίσης το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 25,18μ. αλλά και ο Γιάννης Ζαχαρίας το χάλκινο μετάλλιο στα 110μ. εμπόδια με επίδοση 17 «20.

Ακόμη, η ομάδα της σκυταλοδρομίας των Γυναικών (Λιούγκου, Σκολαρίκου, Παπακωστοπούλου, Βαρβάρα) πέτυχε 50 «59 και έχασε για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου το χάλκινο μετάλλιο.

Ξεχώρισαν ακόμη, ο Γιάννος Τσιμιδάκης στα 200μ. που πήρε την 4η θέση με επίδοση 22 «10 (+4,7) αλλά και η Ευαγγελία Βαρβάρα που στην πρώτη της εμφάνιση στο τριπλούν πέτυχε 11,55μ., πιάνοντας το υψηλό όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών

The post Δυναμικά μπήκαν στη σεζόν οι αθλητές του ΓΑΣ Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δυναμικά, ΓΑΣ Χολαργού,dynamika, gas cholargou