Μπροστά Μαζί: Πολλά τα ερωτήματα για την εμμονή της συνδιοίκησης Κεχαγιά-Παλαιοδήμου να «σκοτώσουν» την πτ. Μπόμπολα

Σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη Πεντέλης Μπροστά Μαζί Πρωτοβουλία Πολιτών, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλό Λευτέρη Κοντουλάκο, «γεννιούνται πολλά ερωτήματα για την εμμονή της συνδιοίκησης Κεχαγιά-Παλαιοδήμου, ώστε να μπει ταφόπλακα στην πτέρυγα Μπόμπολα και να δημιουργηθεί η δομή για την προσχολική εκπαίδευση».

Ειδικότερα, η παράταξη Μπροστά Μαζί αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Είμαστε σίγουροι πως ούτε και οι δημοτικοί σύμβουλοι των δυο συνδυασμών, καθώς και οι ανεξάρτητοι που συνεργάζονται

με τη διοίκηση-παρωδία, θα τα γνωρίζουν.

Είναι κάτι παραπάνω από έναν χρόνο στο τιμόνι της πόλης και μόλις την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου του 2020 ασχολήθηκαν με το θέμα… Γιατί;Υπήρχαν τόσες άλλες προτάσεις για την στέγαση της προσχολικής εκπαίδευσης, σαφώς καλύτερες, αλλά και οικονομικότερες, ωστόσο εκείνοι ούτε καν τις συζήταγαν, προτίμησαν να δαπανήσει ο Δήμος μας 2.000.000 ευρώ για ανακαίνιση και 17.000 ευρώ ενοίκιο τον μήνα σε δανεικό για 12 χρόνια χώρο… Γιατί;Αφού όλες τις διαδικασίες τις είχαν κάνει νόμιμα, ακόμα και την εξαπάτηση της υφυπουργού Παιδείας κ. Ζαχαράκη, ποιος ο λόγος που έφεραν την αποδοχή της παραχώρησης του ΕΦΚΑ, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης ( 3/11/20)…Γιατί;Η απόφαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ (30-7-20) στην παράγραφο (Θ), μιλάει ξεκάθαρα, πως το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης πρέπει να επικυρώσει την απόφασή τους εντός έξι εβδομάδων, δηλαδή εντός ενάμιση μηνός και εσείς το φέρατε μετά από τρεις μήνες… Γιατί;Αφού «αγωνίστηκε» με το σωματείο του Νοσοκομείου “Αμαλία Φλέμινγκ” και σήκωνε την γροθιά της η κ. Κεχαγιά… πως η πτέρυγα Μπόμπολα θα παραμείνει νοσοκομείο, εκείνη έκλεισε το νοσοκομείο για να κάνει προσχολική εκπαίδευση… Γιατί;Αφού από το 2012 που «αγωνίζεται» ο συνδυασμός της Συμπολιτείας, με τον τότε αρχηγό της Μανώλη Γραφάκο, για να διασωθεί το νοσοκομείο, σήμερα που ο ίδιος είναι στην εξουσία υπό του πολιτικού του προστάτη υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Χατζηδάκη, δεν έδωσε επιτέλους λύση ώστε να παραμείνει νοσοκομείο… Γιατί;Αφού υπήρχε ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ για 80 κλίνες Covid από τις 28 Φεβρουαρίου 2020, μόνο εσείς και ένα τοπικό ενημερωτικό site δεν το είδατε… Γιατί;

Είναι αμέτρητα τα «γιατί» κυρίες και κύριοι της συνδιοίκησης που ψηφίσατε να μπει ταφόπλακα σε ένα νοσοκομείο, όταν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, η χώρα μας θα οδηγηθεί σε δεύτερο lockdown, με καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία της χώρας μας και του κάθε νοικοκυριού ξεχωριστά.

Είστε συνυπεύθυνοι που δεν σταματήσατε τους επικεφαλής σας Κεχαγιά-Παλαιοδήμο, όταν με απευθείας ανάθεση και χωρίς καμία παραχώρηση προς τον Δήμο Πεντέλης από τον ΕΦΚΑ, έκαναν εργασίες, ύψους 95.000 ευρώ.

Είστε υπεύθυνοι για πολλά, δεν είστε υπεύθυνοι όμως να παίζετε με την υγεία των συμπολιτών μας.

The post Μπροστά Μαζί: Πολλά τα ερωτήματα για την εμμονή της συνδιοίκησης Κεχαγιά-Παλαιοδήμου να «σκοτώσουν» την πτ. Μπόμπολα appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα