Αλλάζουμε: Διά χειρός του Ο. Κύρτση οι νέοι λογότυποι στη Βιβλιοθήκη Αγ. Παρασκευής – Μουσείο Αλ. Κοντόπουλου

Με δύο ανανεωμένους λογότυπους θα… γιορτάσει, μεταξύ άλλων, η Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου τα 40 χρόνια λειτουργίας της.

Στη νέα εικαστική προσέγγιση καθοριστική ήταν η συμβολή του μέλους της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Ορέστη Κύρτση, ο οποίος συμμετέχει στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.

«Λόγω της αγάπης μου για το Νομικό Πρόσωπο, στου οποίου το Δ.Σ. έχω την τιμή να ανήκω τα τελευταία οκτώ χρόνια,

ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση να δώσουμε οπτική έκφραση στο ορόσημο των 40 χρόνων της διαδρομής του, αναβαπτίζοντας ταυτόχρονα την ταυτότητα της Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου» δηλώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Η ιδέα ήταν να εκφράσουμε τη σύγχρονη ταυτότητα του Νομικού Προσώπου ιδωμένη μέσα από τη ματιά του Αλέκου Κοντόπουλου, με σφαιρικότητα και σεβασμό, μία ασφαλώς μεγάλη πρόκληση που απαίτησε προσεκτική μελέτη του έργου του, καθώς και κωδικοποίηση των αξιών και της αντίληψης του ζωγράφου. Έτσι, ενσωματώνοντας σχεδόν αυτούσια σπαράγματα των έργων του δημιουργού της ώριμης περιόδου, του αφαιρετικού ιδεαλισμού, προέκυψαν οι δύο νέοι λογότυποι».

The post Αλλάζουμε: Διά χειρός του Ο. Κύρτση οι νέοι λογότυποι στη Βιβλιοθήκη Αγ. Παρασκευής – Μουσείο Αλ. Κοντόπουλου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα