«Αληθινοί Φίλοι Αμαρουσίου»: Με «χρίσματα» και «στηρίξεις» δεν κερδίζεται ο Δήμος

Φαίνεται ότι οι τελευταίες δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σχετικά με τα τεκταινόμενα στο Μαρούσι ενόχλησαν έντονα κάποιους από τους συνδημότες του, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους, στην οποία εμφανίζονται ως «Αληθινοί Φίλοι του Αμαρουσίου», χωρίς να τον κατονομάζουν, απαντούν σε εκείνον, θυμίζοντάς του ότι δεν αρκούν τα «χρίσματα» και οι «στηρίξεις» για να «να κλείσουν θέση στον 3ο όροφο της Βασ. Σοφίας» (σ.σ.: το γραφείο του δημάρχου Αμαρουσίου).

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τους οι «Αληθινοί Φίλοι του Αμαρουσίου» αναφέρουν:

Η «Νέα Εποχή» που κάποιοι ευαγγελίζονται
είναι ήδη εδώ στο Μαρούσι – Μάλλον εκείνοι αδυνατούν να την αντιληφθούν…

Η αρνητική επικαιρότητα που επιχειρούν να δημιουργήσουν κάποιοι γύρω από τον Δήμο Αμαρουσίου έχει και σκοπιμότητα και «ηθικούς αυτουργούς».

Η σκοπιμότητα είναι να πληγεί το έργο που έχει γίνει στην πόλη τα τελευταία 12 χρόνια από τον Γιώργο Πατούλη και το επιτελείο των ικανών συνεργατών του και το οποίο έχει καταστήσει το Μαρούσι Δήμο – υπόδειγμα σε όλη την Ελλάδα.

Όσο για τους «ηθικούς αυτουργούς» αυτής της προσπάθειας, είναι όσοι – ως άλλοι λωτοφάγοι» – ξεχνούν πως ό,τι επιτυχημένο έχει «οικοδομηθεί» στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της καθημερινής προσπάθειας αυτών που ήταν πάντα παρόντες στην πόλη, προσφέροντας τον καλύτερο εαυτό τους στην υπηρεσία των Μαρουσιωτών.

Την προσφορά αυτή κάνουν μεγάλο λάθος όσοι νομίζουν ότι μπορούν να την υποβαθμίσουν, μιλώντας – πάντα με «σοβαρότητα και σεμνότητα!» – για «Νέα Εποχή» στο Μαρούσι, της οποίας αυτοαναγορεύονται σε «εγγυητές».

Το Μαρούσι, αν δεν το έχουν αντιληφθεί, βρίσκεται εδώ και καιρό στη Νέα Εποχή και αυτή την εξασφάλισαν άνθρωποι που δεν θεώρησαν τα «χρίσματα» και τις «στηρίξεις» ως «διαβατήριο» για να επιβληθούν στη μαρουσιώτικη κοινωνία.

Όσοι νομίζουν ότι μόνο με δηλώσεις πίσω από κλειστά γραφεία, χωρίς ουσιαστική παρουσία στις γειτονιές του Αμαρουσίου, εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» της πόλης, θα μπορέσουν να κλείσουν θέση στον 3ο όροφο της Βασ. Σοφίας, απλούστατα ζουν τον μύθο τους, από τον οποίο και, εάν δεν αλλάξουν πορεία, θα ξυπνήσουν απότομα το βράδυ των εκλογών…

Οι αληθινοί φίλοι του Αμαρουσίου

The post «Αληθινοί Φίλοι Αμαρουσίου»: Με «χρίσματα» και «στηρίξεις» δεν κερδίζεται ο Δήμος appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα