«Αιχμηρή» απάντηση Α. Νεφελούδη στην ανακοίνωση της τοπικής της Ν.Δ. Πεντέλης για την πτέρυγα Μπόμπολα στα Μελίσσια

Με ιδιαίτερα… αιχμηρή γλώσσα απαντά ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και κάτοικος Νέας Πεντέλης Ανδρέας Νεφελούδης στην ανακοίνωση της Δημοτική Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης για το θέμα που έχει ανοίξει με την πτέρυγα Μπόμπολα, στα Μελίσσια και την προοπτική αυτή να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

Ο κ. Νεφελούδης χαρακτηρίζει ως «παντελώς αστοιχείωτους πολιτικά ή καθέξιν ψεύτες» τους συντάκτες της συγκεκριμένης

ανακοίνωσης, προσθέτοντας ότι είναι υποκριτικό να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη συγκεκριμένη πτέρυγα του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Νεφελούδης αναφέρει:

«Διάβασα, με πολύ ενδιαφέρον είναι η αλήθεια, την πρώτη εδώ και πολλούς μήνες ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ. Θα μπορούσα να την τιτλοφορήσω με την γνωστή παροιμία «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι». Εκτός και αν είναι είτε παντελώς αστοιχείωτοι πολιτικά ή καθέξιν ψεύτες.

Γιατί:

1. Κατηγορούν θρασύτητα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επί 4,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα για την επαναλειτουργία του Μπόμπολα ως κλινικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να αποκαταστήσει όλες τις αλητείες που είχε διαπράξει η κυβέρνηση Σαμαρά–Βενιζέλου. Μία από αυτές, να θυμίσω, ήταν το κλείσιμο της πτέρυγας Μπόμπολα από τον κλόουν της πολιτικής που τότε ήταν υπουργός Υγείας, κ. Γεωργιάδη. Πόσο θράσος διακατέχει άραγε τους τοπικούς Νεοδημοκράτες.

2. Μιλούν για τη δήθεν προτίμηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στους βρεφονηπιακούς για τα νήπια, ξεχνώντας οι αστοιχείωτοι ή ψεύτες, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που θέσπισε την 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, οπότε «κρείτον του λαλείν το σιγάν» και στην περίπτωση αυτή.

Τέλος να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη τους, που είναι βυθισμένη στο σκοτάδι της κυβερνητικής τους αθλιότητας, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δώρο σε έναν Δήμο που πολιτικά ήταν σε άλλο στρατόπεδο το ΝΙΕΝ. Τότε αλλά και σήμερα δεν βρήκαν να πουν μια κουβέντα, ίσως η προοπτική της λαϊκής εκεί να τους είχε γοητεύσει. Γούστα και πολιτισμικά ιδεώδη είναι αυτά. Το ΝΙΕΝ όμως θα ήταν μια ιδανική, πολύ πιο φθηνή και δημιουργική λύση για τη νηπιακή εκπαίδευση, εννοώ τα κτήρια της εισόδου στο δάσος του.

Γι’ αυτό ξαναλέω, γλυκά, «κρείτον του λαλείν το σιγάν». Κυρίως όταν η κυβέρνησή σας είναι σε αποδρομή κυνηγημένη από τον κορωνοϊό.

Υ.Γ.: Να θυμίσω στους Ν.Δ. της όμορφης πόλης μας ότι όχι μόνο δεν σιωπήσαμε, αλλά πραγματοποιήσαμε δημόσια συγκέντρωση με ευρωβουλευτή και βουλευτές για το θέμα των προσφύγων τη στιγμή που στελέχη της Ν.Δ. ζητωκραύγαζαν, ακούγοντας προτάσεις περί Μακρονήσου.

The post «Αιχμηρή» απάντηση Α. Νεφελούδη στην ανακοίνωση της τοπικής της Ν.Δ. Πεντέλης για την πτέρυγα Μπόμπολα στα Μελίσσια appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα