Α’ ΕΠΣΑ: Μόνο Ηράκλειο και Μελίσσια πανηγύρισαν νίκες στην 6η αγωνιστική

Μόλις 2 (Ηράκλειο και Μελίσσια) από τις 10 ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισαν νίκες στην 6η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα, με τον βαθμό της ισοπαλίας… βολεύτηκαν 4 ομάδες (Χολαργός, Πανερυθραϊκός, Παπάγος και Λυκόβρυση), ενώ την ήττα γνώρισαν οι υπόλοιπες 4 (Αγία Παρασκευή, Νέα Ιωνία, Κένταυρο Βριλησσίων και Απόλλων Χαλανδρίου).

1ος όμιλος

Στο… τσακ γλίτωσε την εντός έδρας
ήττα ο Χολαργός

Ο πρωτοπόρος Χολαργός «σκόνταψε» πάνω στα Πετράλωνα και παραλίγο να μην πάρει ούτε βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου.

Οι γηπεδούχοι μπορεί μεν να προηγήθηκαν στο 40′, με τον Κοτσολάκο, αλλά οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο απάντησαν στο 54′, με τον Δρόσο, αλλά και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 60′ με τον Βασιλείου, «καρδιοχτυπώντας» τους Χολαργαίους. Οι τελευταίοι «λυτρώθηκαν» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Κοκκινέλη να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να «κλέβει» τον πόντο, που διατηρεί την ομάδα των Βορείων στην 1η θέση, με 14 βαθμούς.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Κυπραίος, Δαρδαμάνης (61’ Βολτζίδης), Ζυγούρης (46’ Αλικάι), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Πρεβόλης (46’ Λεβέντης), Τσίρος, Κωτσολάκος, Κοκκινέλης, Χατζής (81’ Ζώης).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Θανάσης Παύλοβιτς): Καβακλής, Κουντούρης, Μιχαηλίδης, Παρασκευόπουλος, Τσολάκος, Σπανός, Βλαβιανός, Γκελασβίλι, Μουρίκης (46’ Καρακάσης), Δρόσος,  Βασιλείου (86’ Τσιακίρης).

Μεγάλο «διπλό» για το Ηράκλειο στην Πετρούπολη

Μεγάλο «διπλό» απέσπασε το Ηράκλειο στο γήπεδο της Πετρούπολης, νικώντας την τοπική ομάδα του Άρη με σκορ 1-0 κι ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας, με 13 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Χαραυγιακό.

Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, το μπέρδεμα στην άμυνά τους στο 84′ είχε ως μοιραία κατάληξη το αυτογκόλ του Μαρούση, που χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στους Ηρακλειώτες.

Ο Άρης Πετρούπολης διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Μπακογιάννη.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Γαζής): Παχατούρας, Στασινός, Τρακόσης, Μαρούσης, Τσούκης, Ταχιράι, Νίκολι (46′ Νάτσης), Χριστούλης (89′ Λάπα), Καραδήμας (68′ Παπαευθυμίου), Θανόπουλος, Λερούτσος (59′ Λερούτσος).

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλας, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος, Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας (60′ Τούμπας), Σπυριδάκης (70′ Τζώρτζης), Γεωργουδάκης (60′ Δαραμάρας), Αντωνόπουλος (90′ Φοινίκης).

Ήττα για την Αγία Παρασκευή κόντρα στον Χαραυγιακό

Έχασε την… επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα η Αγία Παρασκευή, αφού μετά την ήττα της από τον Χαραυγιακό, στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με σκορ 2-1, είναι πλέον 4η, με 11 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι, με «δράστη» τον Νίκο Πλούμη -σκόραρε δύο φορές, στο 25′ (με πέναλτι) και στο 40′- προηγήθηκε με 2-0, με τη Santa να κάνει την αντεπίθεσή της στο δεύτερο μέρος. Στο 50′ ο Χατζίου στάθηκε άτυχος, σημαδεύοντας το αντίπαλο δοκάρι, ενώ στο 65′ ο Μπόλης, που είχε μπει αλλαγή στο 57′, κατάφερε να μειώσει σε 2-1, χωρίς όμως να υπάρξει ανάλογη συνέχεια.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Ε. Βακερλής, Τσέκος, Παρασκευόπουλος, Μαραγκουδάκης, Π. Βακερλής, Γιαννόπουλος, Κασσιανός (90′ Μουσαζάντε), Κούτρας (60′ Κούντου), Πλούμης (92′ Στάθης), Οκσίσογλου, Σακελλαρίου (72′ Γιαννής).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης): Παπαγεωργίου, Τζίτζης (20′ λ. τρ. Ψαραδέλης), Χατζίου, Σουβατζόγλου (78′ Κολλινιάτης), Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (82′ Ζαφείρης), Μπουτσικάρης, Αθανασίου, Τσοπανάκος (57′ Μπόλης), Κραψίτης.

Επιστροφή στις νίκες για τα Μελίσσια

Μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς βαθμό, τα Μελίσσια επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας, στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου, του Θριάμβου με το ευρύ σκορ 4-0.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε στο 40′ ο Πουλάκης, με πέναλτι, για να τον ακολουθήσει ο Σεϊτάι στο 44′, κάνοντας το 0-2. Στο 54′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με τον Μπάρδη να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε «μονόλογος» από τους Μελισσιώτες, οι οποίοι με τον Κωνσταντάκη, στο 81′ και τον Πουλάκη, στο 90′, έκαναν 4 τα τέρματά τους.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Αντώνης Ζαφειριάδης): Λιανός, Δράμης, Λώλος, Τσάκος, Καρβούνης (86′ Μαντάς), Τζεβελέκος, Σαφράς (46′ Μπάρδης), Μπακλαβάς (46′ Αραμπατζής), Στρατικόπουλος (63′ Παπουτσής), Φούρλας, Καγιανάς.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Καραμπίνης, Παπαχρήστος (70′ Μακρυπίδης), Πάσσαρης, Πουλάκης, Δ. Φάκης, Σεϊτάι (78′ Μαμφρέδας), Αρβανίτης, Καλημέρης (85′ Ντεντόπουλος), Ι. Φάκης (63′ Κοβός), Κωνσταντάκης.

Εντός έδρας ήττα για τη Νέα Ιωνία

Την ήττα από τον Αθηναϊκό με σκορ 2-1 γνώρισε η Νέα Ιωνία στο γήπεδό της κι έτσι έμεινε στην 7η θέση, με 5 βαθμούς, σε ισοβαθμία με το Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκαν να προηγούνται μόλις από το 6ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Καφετζή. Ωστόσο, δεν είχαν ανάλογη συνέχεια και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 37′ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, με γκολ-πέναλτι του Βελλή, για να κάνουν την ανατροπή στο 68′, με τον Χοτζάι.

Η ομάδα του Αθηναϊκού έμεινε με 10 παίκτες στο 93′ λόγω της αποβολής του Ερέκι.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Παπουτσής, Φραντζέσκος, Ζαρκαδούλας, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Τσιληπήρας (46′ Καλογερής), Θύμιος (76 Μπαντές), Πανταγιάς (56′ Βογατσάς), Καφετζής, Πρισιμιτζής, Μυλόβας (65′ Παντελίδης).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαϊδης): Μανωλικίδης, Βασιλείου, Ζάχος (60′ Τσολάκης), Παπαδήμας, Φυσαράκης, Χοτζάι, Τσονάκης (69′ Λαζάρου), Ρούσσος, (78′ Θανόπουλος), Στρατιδάκης (34΄ Βελλής), Ερέκι, Σκούμας.

Στις καθυστερήσεις έχασε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Κένταυρος Βριλησσίων

Στο γήπεδο των Βριλησσίων ο Κένταυρος δεν κατάφερε να αποσπάσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στο Περιστέρι, που τελικώς πήρε τη νίκη με σκορ 1-0.

Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Λειβαδά, ενώ οι γηπεδούχοι από το 69′ είχαν στερηθεί των υπηρεσιών του Κολιούρη, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μετά από 6 αγωνιστικές, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ισοβαθμεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τα Πετράλωνα, έχοντας αμφότεροι από μόλις 3 βαθμούς.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Ηλίας Κώτσιος): Θ. Θεοδωρίδης, Κουλιούρης, Χαλκιόπουλος, Παπαντωνάκης, Ελεζάι, Σεΐτι (89′ Κολιός), Μανίκας (76′ λ. τρ. Λύτινας), Σταματόπουλος (71′ Δούβας), Σ. Πιπεράς, Ι. Πιπεράς, Κοντογιάννης (46′ Καλούτσας)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Καταχανάκης, Λέτσι, Μπέντας, Μπουζάς, Σετελλάρι, Ζιάμπρας (81′ Καραχάλιος), Κουτσούκου (76′ Λειβαδάς), Κλωνάρης, Θεοδώρου. Ρίζος, Νένδος (95′ Διονυσόπουλος).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (6η αγωνιστική)

 ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά1.ΧΟΛΑΡΓΟΣ146420822.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ1364111273.ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ136411744.Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ126330705.ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ126402926.ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ116321527.ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ106312438.ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ1063121159.ΜΕΛΙΣΣΙΑ862228410.ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ561233511.Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ561232712.ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ4611421413.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ461144614.ΙΑΣΩΝ4611441315.ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ360333616.ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ36033413

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Το πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα ο Απόλλων Χαλανδρίου

Αν και πάλεψε παλικαρίσια, ο Απόλλων Χαλανδρίου δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στο γήπεδο του Ρουφ, με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 12′, με τον Τετέι, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 15′, με τον Τουμπουλίδη και να κάνουν το 3-0, στο 27′, και πάλι με τον Τετέι.

Οι Χαλανδραίοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, αλλά βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα αργά, και συγκεκριμένα στο 82′, με τον Αλεξανδράκη και στο 90′, με τον Οικονομόπουλο, με αποτέλεσμα να μην έχουν τα χρονικά περιθώρια για κάτι καλύτερο.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Ντάκουρης): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης, Μπένα, Ανδρίκος, Μπανιάς, Επιτροπάκης (78′ Τύρπος), Ψαρράς (90′ Γαλάνης), Δανασής, Ρούπι (86′ Μητταράς), Τεττέι (74′ Ζευκιλλής).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (64′ Κουτσογκίλας Ε.), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταματής (57′ Απειρανθίτης), Μπαλαχτσής (53′ Αυγέρης), Στεργιώτης (53′ Οικονομόπουλος), Μήτρου, Αλεξανδράκης.

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Πανερυθραϊκός και Παπάγος

Στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας, Πανερυθραϊκός και Παπάγος μοιράστηκαν τα γκολ και τους βαθμούς στο τοπικό ντέρμπι των Βορείων.

Στο 14′, ο Γεωργακόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει στο 45′ ο Φ. Ταλιούρας να… αποκαταστήσει την ισορροπία στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62′, το πλασέ του Ρηγόπουλου έβαλε μπροστά τον Παπάγο, κάτι που διήρκεσε μέχρι το 79′, οπότε ο Μπαμπαλούκας, με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν, ίσως, διαφορετική εάν η κεφαλιά του Γεωργακόπουλου στο 40′ δεν είχε σταματήσει στο δοκάρι του τερματοφύλακα του Παπάγου.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας (70′ Κουβαράς), Σπάρταλης (66′ Καραπαναγιώτης), Μπαλής, Αναγνώστης (76′ Αγουρίδας), Αραμπατζής, Μπαμπαλούκας.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Νούτσος, Κολλιάκος (73′ Βαρώνος), Αλεξιάδης, Λουκάς, Κόρδας, Μπράτσος (49′ Βάρφη), Φατούρος, Δ. Ταλιούρας, Ρηγόπουλος (88′ Δούκας), Φ. Ταλιούρας (90′ Καραθανάσης).

Η Λυκόβρυση απέσπασε ισοπαλία από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Ισόπαλος, αλλά χωρίς τέρματα, ήταν και ο αγώνας μεταξύ της Θύελλας Αγ. Δημητρίου και της Λυκόβρυσης, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, έχοντας μόλις 1 βαθμό μετά από 6 αγωνιστικές.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Κωνσταντόπουλος, Μπαλάσκας, Νταλάκας, Παπανδρέου, Στεργιάκος, Νούλας (85’ Π. Τσελέφας), Ελευθεριάδης (60’ Χαλεπιάν), Κουκοβίνης (88’ Σ. Τσελέφας), Νομικός, Παπανικολάου, Ασημακόπουλος (62’ Κωστόπουλος).

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κεμπάς, Γούλας, Γαλακτίδης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Καβαλάρης, Πετράκης, Μοδεστός (89’ Μπουσάι), Παπαχρήστος, Σταματέλος, Γιαννίκος (54’ Πάγκας).

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ (6η αγωνιστική)

 ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά1.ΡΟΥΦ1565011052.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ1565011633.ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ1565011344.ΤΡΑΧΩΝΕΣ1565011975.ΣΟΥΡΜΕΝΑ1364111076.ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ963031187.ΚΑΜΑΤΕΡΟ96303788.ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ86222479.ΧΑΪΔΑΡΙ76213131110.ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ762137711.ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ6620461212.ΠΑΠΑΓΟΣ661325813.ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ4611451314.ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ46114101815.ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ260241916.ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ26024212

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

The post Α’ ΕΠΣΑ: Μόνο Ηράκλειο και Μελίσσια πανηγύρισαν νίκες στην 6η αγωνιστική appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα