Covid-19: Τι υποστηρίζει η οικογένεια της φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη για το πάρτι

Ο πατέρας της 25χρονης φοιτήτριας υποστήριξε ότι δεν έγινε κανένα πάρτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το οποίο θεωρείται ως εστία μόλυνσης κορvνοϊού και ότι η κόρη του νόσησε στη Βρετανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το οποίο αναφέρει ότι συνομίλησε με τον πατέρα της 25χρονης φοιτήτριας, h φοιτήτρια παρουσίασε στις αρχές Μαΐου κάποια ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, όπως δέκατα και αοσμία και γι’ αυτό τον λόγο έμεινε για 15 ημέρες σε καραντίνα.

Έτσι,

αφού αισθάνθηκε ότι είναι καλά, περίπου έναν μήνα μετά, έκανε το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα. Αεροπορικώς ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Σόφια και από εκεί οδικώς στην Ελλάδα.

Στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα της συνέστησαν να παραμείνει στην περιοχή της κατοικίας της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Όταν έφτασε στην Ελλάδα, την πρώτη ημέρα παραμονής της έκανε το rapid test, το οποίο βγήκε αρνητικό, μετά από τρεις μέρες έκανε το μοριακό τεστ, σε ιδιωτική κλινική, το οποίο και βγήκε θετικό, αλλά με χαμηλό ιικό φορτίο, αφού είχε νοσήσει έναν μήνα νωρίτερα και απ’ ό,τι είπαν οι γιατροί στους γονείς της δεν μπορούσε να μεταδώσει τον ιό.

Σύμφωνα με την οικογένεια δεν διοργάνωσε κάποιο πάρτι αλλά ήρθε σε επαφή με 15 άτομα, καθώς κάποιοι ήρθαν επίσκεψη στο σπίτι, πήγε η ίδια κάποιες επισκέψεις, ενώ επισκέφθηκε και ένα ινστιτούτο ομορφιάς.

Όλα τα άτομα με τα οποία η φοιτήτρια ήρθε σε επαφή ενημερώθηκαν και έχουν κάνει το μοριακό τεστ, όπου έχουν βγει τα αποτελέσματα για τα 10, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Τέλος πάντα σύμφωνα με το Open, δεν επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για σπάσιμο της καραντίνας.

Η νεαρή φέρεται να είναι γόνος πασίγνωστης επιχειρηματικής, εύπορης οικογένειας του καλλιτεχνικού χώρου.

Πηγή: reader.gr

The post Covid-19: Τι υποστηρίζει η οικογένεια της φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη για το πάρτι appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Covid-19, Θεσσαλονίκη,Covid-19, thessaloniki