ΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΚΕΙΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Στον ανακαινισθέντα, με τη δαψιλή χορηγία του φιλογενούς και φιλανθρώπου και φιλαγίου ζεύγους Μαρίνας και Αθανασίου Μαρτίνου, αύλειο χώρο του ιστορικού σεβάσματος της Κέας, Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Καστριανής, όπου φυλάσσεται η ομώνυμη θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου, πραγματοποιήθηκε απόψε λαμπρή πνευματική και πολιτιστική Εκδήλωση τιμής προς αυτούς, με την παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κας Αικατερίνης Μονογυιού και κ. Φιλίππου Φόρτωμα, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κέας, Πρωτοπρ. Ελευθέριου Δεμένεγα και του

ιερού Κλήρου της νήσου, του Επάρχου Κέας, κ. Ιω. Ευαγγέλου, της Δημάρχου Κέας κας Ειρήνης Βελισσαροπούλου, των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και τοπικών Συλλόγων και Φορέων, των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέας και πολλών Κείων, οι οποίοι παρέστησαν, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας.

Το άρθρο ΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΚΕΙΟΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα