Τήνος: Νεκρός βρέθηκε 4 μήνες μετά την εξαφάνισή του ο Aμερικανός δικηγόρος - Tο απίστευτο love story με την γλύπτρια (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκε από επαγγελματία φωτογράφο η σορός του 69χρονου Μπομπ Μέγιερ στην περιοχή Κοσσίνι, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του. Η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο συνταξιούχος δικηγόρος είχε χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, όταν έφυγε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Δύο μέρες αργότερα το όχημα εντοπίστηκε από οδηγό ενός απορριμματοφόρου, σε απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι. Στην ίδια περιοχή και σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από εκεί που ήταν το αυτοκίνητό

του βρέθηκε η σορός του 69χρονου.


Όπως αναφέρει το cycladesvoice.gr, η ιστορία του Μπόμπ που επέλεξε την Τήνο για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι ξεχωριστή. Η σύζυγος του Γκέιλ που όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα στην αγωνία, είχε μιλήσει στο «Τούνελ» τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων. Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα των φοιτητικών της χρόνων. Το δικηγόρο Μπομπ Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν και πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

Νέα ΤΗΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΘΑΝΑΤΟΣ LOVE STORY Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα