Ραγδαίες εξελίξεις για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη: Η Νικολούλη αποκάλυψε πως υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται

Με την υπόθεση καταπιάστηκε πάλι η εκπομπή «Τούνελ» χθες το βράδυ και σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, τα στοιχεία υπάρχουν στην έκθεση που παραδόθηκε στον Ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου από τον γενετιστή, μοριακό βιολόγο και δικαστικό πραγματογνώμονα, Γιώργο Φιτσιάλο.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη μετά το διορισμό του από τον Ανακριτή, ολοκλήρωσε την έρευνα του. Το DNA που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης Δώρας, ήταν τόσο βαθύ που δεν ξεπλύθηκε ούτε

από το ίδιο της το αίμα.

Αυτό σημαίνει ότι έμεινε εκεί μετά από έντονη πάλη και όχι από ένα απλό άγγιγμα.

Ο τεχνικός σύμβουλος εντόπισε κι άλλο DNA άγνωστου άνδρα σε άλλα πειστήρια. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η οικογένεια ζητά μέσω της δικηγόρου Γιάννας Παναγοπούλου, να δρομολογηθεί νέα έρευνα για να βρεθούν, ίσως ανάμεσα και σε σεσημασμένους, οι κάτοχοι των διαφορετικών DNA που βρέθηκαν πάνω στο άγρια δολοφονημένο πτώμα.

Η κ. Παναγοπούλου που βρέθηκε το ίδιο βράδυ στο στούντιο της εκπομπής, ανέφερε: «Ανοίγει ένας δρόμος για να οδηγηθούμε στην αλήθεια και να δούμε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το απόγευμα. Με πολύ εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, περιμένουμε σύντομα τις ενέργειες του κ. Ανακριτή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και οι Αρχές έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό.

Από το κάδρο βεβαίως δεν βγαίνει ο βασικός κατηγορούμενος ( ο 58χρονος Εμμανουήλ Σοροπίδης), δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία. Ερευνούμε τυχόν εμπλοκή άλλου ή άλλων προσώπων. Η οικογένεια δεν θέλει σκιές πάνω από το έγκλημα του παιδιού της», τόνισε.

Νέα ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα