Νεκρός ο 57χρονος φαρμακοποιός που πυροβόλησαν στο Νέο Ψυχικό μέσα στο αυτοκίνητο του

12:01 8/9/2018 - Πηγή: Eirinika

Ένας είναι ο δράστης, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, 57χρονο φαρμακοποιό, την ώρα που ο τελευταίος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στις 9.35 το πρωί του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο

άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο. Στη συνέχεια έτρεξε μακριά από το σημείο και επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Volkswagen στο οποίο κάποιος τον περίμενε.

Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ενός καφενείου που βρίσκεται απέναντι. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς ενώ είδαν έναν άντρα να απομακρύνεται από το σημείο, αμέσως μετά την επίθεση.

Ο άγνωστος δράστης, που είχε στήσει ενέδρα στο θύμα, πυροβόλησε και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι έφυγε τρέχοντας από το σημείο και άλλες ότι επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο.

Ο φαρμακοποιός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα πληροφορίες του ΑΝΤ1, η επίθεση φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση της Energa, που ήρθε ξανά στο προσκήνιο λόγω της πρόωρης αποφυλάκισης, με βάση πλαστά έγγραφα, του Αριστείδη Φλώρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πηγές αναφέρουν ότι από εξακρίβωση μέσω της πινακίδας του αυτοκινήτου, το όχημα ανήκει σε ιδιοκτήτη με το επίθετο Φλώρος.

Νέα ΝΕΚΡΟΣ Ο 57ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ENERGA ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΟΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα