Εξελιξεις στην απόπειρα δολοφονίας του ψυχιάτρου: Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγός του (ΦΩΤΟ)

Με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα δολοφονίας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο εισαγγελέας της άσκησε ποινικές διώξεις για ηθική αυτουργία ενώ στη συνέχεια η 45χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε κατηγορία και επαναλαμβάνει πως δεν εμπλέκεται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εισαγγελικές αρχές κλήθηκε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάγκος, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η απολογία της πρώην συζύγου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ώρα μετά κατέφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο και η δικηγόρος του κ. Στριμπάγκου.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που φέρεται να πυροβόλησαν τον ψυχίατρο.

Τότε δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από 3-4 άτομα. Ωστόσο, κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο και να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα. Την ίδια στιγμή όμως ένας ή δύο από τους δράστες, πιθανότατα με λοστό χτύπησαν τα τζάμια από την πλευρά του συνοδηγού με αποτέλεσμα θραύσματά τους να χτυπήσουν τον 50χρονο στο πρόσωπο.

Ο ψυχίατρος κατάφερε οδηγώντας το αυτοκίνητό του να μετακινηθεί από την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη λεωφόρο Καλοκαιρινού όπου μπήκε στο φαρμακείο του Γιώργου Παρασύρη ζητώντας βοήθεια.

Ο γνωστός φαρμακοποιός ήταν που ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ παρασχέθηκαν επί τόπου και οι πρώτες βοήθειες στον γιατρό που αιμορραγούσε στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τον κ. Παρασύρη ο ίδιος ο Δημήτρης Στριμπάκος δήλωσε ότι γνώριζε ποιοι ήταν οι δράστες της ενέδρας σε βάρος του και ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές.

Νέα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΙΜΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα