Εικόνες-φρίκης στο βίντεο από τη δολοφονία της μητέρας της Μις Υφήλιος - Ο δράστης την κυνηγούσε για να την αποτελειώσει

Θρήνος έχει ξεσπάσει μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στα Δειλινά. Η 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη άφησε την τελευταία της πνοή κατακρεουργημένη από το χέρι του 60χρονου πρώην κουνιάδου της.

Η άτυχη γυναίκα όπως κάθε πρωί πήγε για δουλειά στην καφετέρια που διατηρούσε με τον 60χρονο να της έχει στήσει καρτέρι. Μετά από έναν έντονο καυγά ο 60χρονος δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με την άτυχη γυναίκα να αφήνει μετά από λίγο την τελευταία της πνοή.

Όπως έγραψε το Cretalive

η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος αδερφού του δράστη ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών που είχε αποκτήσει από δυο γάμους, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούνταν από την ανιψιά του - κόρη της άτυχης γυναίκας και του αδερφού του - για ανθρωπιστικούς λόγους ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος μεθούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα.

Έτσι η κοπέλα προχθές του ζήτησε να φύγει από το σπίτι της. Ο 60χρονος έφυγε, πήγε και κοιμήθηκε άλλου και το πρωί πήγε στην καφετέρια και κατέσφαξε την μάνα. Ο ίδιος θεώρησε ότι η άτυχη γυναίκα είπε στην κόρη της να του ζητήσει να φύγει και τη θεώρησε υπεύθυνη γι αυτό.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται :

Συνελήφθη, σήμερα (10.10.2018.) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου 60χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο 60χρονος κατηγορείται ότι σήμερα το πρωί, με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 53χρονη.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Νέα ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΡΗΤΗ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα