Δεύτερη τραγωδία στο Glee: Πέθανε και δεύτερος πρωταγωνιστής

09:40 1/2/2018 - Πηγή: Eirinika

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε η αστυνομία σύμφωνα το TMZ, ο ηθοποιός αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ο 35χρονος βρισκόταν εκτός φυλακής με εγγύηση, ενώ αναμένετο να ξεκινήσει να εκτίει την ποινή του στις αρχές Μαρτίου.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε δηλώσει ένοχος κατά τη διάρκεια της δίκης εις βάρος του με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Το κατηγορητήριο ήθελε τον Αμερικανό να συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που δείχνει σεξουαλική κακοποίηση μικρών

παιδιών.

Υπενθυμίζεται πως το 2013, ο ίδιος, είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση καθώς είχε αναγκάσει μια κοπέλα να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό όπως εκείνη υποστήριζε, ενώ ο ηθοποιός την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφέρει η Daily Mail.

Δεν ήταν η πρώτη απόπειρα


Ο 35χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όταν αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες στο εσωτερικό των καρπών στις 22 Αυγούστου του περασμένου χρόνου, ένα μήνα πριν την ανακοίνωση του δικαστηρίου για την υπόθεσή της. Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός κατεβλήθη από κρίση και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα να τον βρει αιμόφυρτο ο συγκάτοικός του.

Ο Salling μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου πέρασε από ψυχιατρικό έλεγχο. Λίγες μέρες αργότερα, ο ηθοποιός μπήκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Νέα ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΕΚΡΟΣ ΠΕΘΑΝΕ GLEE Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα