Τσίπρας: Η χώρα βυθίζεται στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα

Περιοδεία στο κέντρο των Σερρών πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι «η χώρα βυθίζεται στην ανασφάλεια, στην αβεβαιότητα και στο ζόφο των αρρώστων αποκαλύψεων που αφορούν τις παρακολουθήσεις».

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι «το δόγμα της κυβέρνησης είναι

να τα παίρνει από τη μία τσέπη, μέσω του ΦΠΑ, από τους καταναλωτές και να τα δίνει στην τσέπη των καρτέλ μέσω των επιδοτήσεων».

Αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας τη χαρακτήρισε «παραλήρημα ενός πανικόβλητου και ένοχου πρωθυπουργού» λέγοντας ότι «δεν με απασχολεί καθόλου να βρω σήμερα να δώσω απαντήσεις» σε όσα είπε, αλλά πώς «θα δώσουμε απάντηση στα προβλήματα της κοινωνίας, στα προβλήματα των πολιτών».

Τόνισε πως υπάρχει εναλλακτική και όσο πιο γρήγορα έρθει η ελπίδα με την πολιτική αλλαγή τόσο καλύτερα, όχι για μία παράταξη αλλά για όλη τη χώρα.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρεθεί κανείς αντιμετωπίζει την ίδια ανασφάλεια, την ίδια απόγνωση από τους πολίτες από τους ανθρώπους της αγοράς που στενάζουν απέναντι σε αυτό το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας».

ΤσίπραςΕΛΛΑΔΑανασφάλειααβεβαιότητα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας,tsipras