Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο πόλεμος μεταξύ Τραμπ και Twitter

Πυρά κατά του Twitter εξαπέλυσε και πάλι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόφαση της εταιρείας να αποκρύψει ένα από τα tweets του, λέγοντας ότι παραβιάζει κανόνες σχετικά με την προώθηση βίας ή επιθετικού περιεχομένου.

Ειδικότερα, ο Τραμπ με ανάρτησή του κατηγόρησε το κοινωνικό μέσο δικτύωσης ότι «αντί για Κίνα και «ριζοσπαστική Αριστερά», στοχοποιεί

«εμένα και τους Ρεπουμπλικανούς».

«Το Twitter δεν κάνει τίποτε για τα ψέματα και την προπαγάνδα που χρησιμοποιούν η Κίνα και το Ριζοσπαστικό Αριστερό Δημοκρατικό Κόμμα. Θέτουν στο στόχαστρό τους Ρεπουμπλικανούς, συντηρητικούς και τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Το άρθρο 230 πρέπει να ανακληθεί από το Κογκρέσο. Μέχρι τότε, θα υπάρξουν ρυθμιστικές αλλαγές!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Twitter is doing nothing about all of the lies & propaganda being put out by China or the Radical Left Democrat Party. They have targeted Republicans, Conservatives & the President of the United States. Section 230 should be revoked by Congress. Until then, it will be regulated!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 29, 2020

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ότι το Twitter απέκρυψε μέρος προηγούμενης ανάρτησης του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τις ταραχές στην Μινεάπολη στο πλαίσιο της μεταχείρισης από την πλατφόρμα κρουσμάτων «εκθείασης βίας»

«Αυτό το Tweet παραβίασε του κανόνες του Twitter σχετικά με την εκθείαση της βίας. Ωστόσο, το Twitter θεώρησε ότι δύναται να είναι προς το δημόσιο συμφέρον το tweet αυτό να παραμείνει προσβάσιμο», ήταν το μήνυμα που τοποθέτησε το Twitter κάτω από την ανάρτηση του Τραμπ σχετικά με τα επεισόδια στην Μινεάπολη.

«Δεν μπορώ να καθίσω και να παρακολουθώ να γίνονται αυτά σε μία Μεγάλη Αμερικανική Πόλη, την Μινεάπολη. Απόλυτη έλλειψη ηγεσίας. Είτε ο πολύ αδύναμος ο Ριζοσπάστης Αριστερός Δήμαρχος Τζέικομπ Φρέι θα οργανωθεί και θα επιβάλει έλεγχο στην πόλη είτε θα στείλω την Εθνική Φρουρά και θα κάνω σωστά την δουλειά...», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

I can’t stand back & watch this happen to a great American City, Minneapolis. A total lack of leadership. Either the very weak Radical Left Mayor, Jacob Frey, get his act together and bring the City under control, or I will send in the National Guard & get the job done right.....

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 29, 2020Ντόναλντ ΤραμπΗΠΑTwitterμέσα κοινωνικής δικτύωσηςΜινεάπολη
Keywords
Τυχαία Θέματα