Συλλήψεις σε αεροδρόμια της Κρήτης για πλαστά τουριστικά έγγραφα

Στη σύλληψη 63 αλλοδαπών (49 ανδρών και 14 γυναικών) που κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 8 Αυγούστου προσπάθησαν με πλαστά έγγραφα να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς οι συλληφθέντες αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό χώρες της Ευρώπης.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες

με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ακόμα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (δύο άνδρες και μια γυναίκα) για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε τρεις αλλοδαπές που επίσης συνελήφθησαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, οι τρεις αλλοδαπές συνοδευόμενες από τους δύο αλλοδαπούς άνδρες και την αλλοδαπή γυναίκα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν μαζί από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί προμήθευσαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στις τρεις γυναίκες προκειμένου να διευκολύνουν την έξοδό τους από την Ελλάδα.

ΗράκλειοΧΑΝΙΑΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑΕυρώπηαλλοδαποί
Keywords
Τυχαία Θέματα