Πελόζι-ΗΠΑ: Αυξάνονται οι ελπίδες για το νέο πακέτο στήριξης

Κοντά σε συμφωνία με τον Λευκό Οίκο για το νέο πακέτο δημοσιονομικής τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας, βρίσκονται οι Δημοκρατικοί μετά τις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι για συμφωνία ακόμα μέχρι το τέλος της ημέρας.

Μάλιστα, η Πελόζι υποβάθμισε τη σημασία μιας διορίας που είχε θέσει προ ημερών, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τον Υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν.

Για να είναι έτοιμο το νομοσχέδιο πριν από την Ημέρα των Εκλογών, οι νομοθέτες θα έπρεπε

να συμφωνήσουν πριν από το τέλος της εβδομάδας επισημαίνει το δίκτυο CNBC.

Μετά την επιστροφή στο τραπέζι των διαβουλεύσεων, οι δύο πλευρές έχουν σημειώσει κάποια θετικά βήματα προς την προσέγγιση τους.

Το Σάββατο, ο Ντρου Χάμιλ, αναπληρωτής προσωπάρχης της Νάνσι Πελοζι είπε ότι υπήρξαν κάποια "ενθαρρυντικά νέα" μετά την νέα τηλεφωνική επικοινωνία της προέδρου της Βουλής με τον υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν για το νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας.

"Οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν από τον Λευκό Οίκο προκειμένου να δείξει ότι η κυβέρνηση επιθυμεί σοβαρά την επίτευξη μιας διμερούς συμφωνίας η οποία να παρέχει στους Αμερικανούς ανακούφιση κατά τη διάρκεια της πανδημίας", αναφέρει μέσω Twitter.

{https://twitter.com/Drew_Hammill/status/1317650979429470210}

{https://twitter.com/Drew_Hammill/status/1317650980251590658}

{https://twitter.com/Drew_Hammill/status/1317650981077815300}

αμερικανική οικονομίαΝάνσι ΠελόζιΛευκος ΟίκοςΣτίβεν ΜνούτσινΒουλή των ΑντιπροσώπωνΝτρου Χάμιλπακέτο δημοσιονομικής τόνωσης
Keywords
Τυχαία Θέματα