Παπανδρέου: Λέει «ναι» σε ντιμπέιτ- Πετά το... μπαλάκι στον Ανδρουλάκη

Μπορεί στον α' γύρο να αρνήθηκε να συμμετάσχει, αλλά ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ανοιχτός σε δημόσιο διάλογο με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως υπογραμμίζουν κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη συμφωνήσει σε σχετικά αιτήματα τηλεοπτικών σταθμών για ντιμπέιτ.

«Εκ μέρους του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει αποσταλεί ήδη, άμεση και θετική απάντηση στο αίτημα τόσο της δημόσιας τηλεόρασης, της ΕΡΤ, για την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου με τον Νίκο Ανδρουλάκη, όσο και στο σχετικό αίτημα του MEGA. Επίσης, θετική απάντηση έχει ήδη δοθεί και στο αίτημα για κοινή συμμετοχή των δύο υποψηφίων, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1, την Πέμπτη το βράδυ» σημειώνεται.

Μάλιστα, διευκρινίζεται ότι «στις απαντήσεις τονίζεται πως, από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, έχει ξεκαθαρίσει ότι ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού.

Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων».

ΠαπανδρέουΑνδρουλάκηςΝΤΙΜΠΕΙΤΚΙΝΑΛΠασοκεκλογές
Keywords
Τυχαία Θέματα