Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Φόρουμ του Βερολίνου

08:48 9/3/2020 - Πηγή: Reporter

Πάνω από 140 ελληνικές επιχειρήσεις, φορείς και σύνδεσμοι, από τους κλάδους της βιομηχανίας, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των υποδομών, των κατασκευών, του real estate και του τουρισμού, αναμένεται να συμμετέχουν στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ «Vision & Investment Opportunities» στο Βερολίνο.

Από τους τομείς της ενέργειας και των κατασκευών το παρών θα δώσουν η Mytilineos, ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων και η ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες, ο όμιλος ΓΕΚ

Τέρνα – Τέρνα Ενεργειακή, ο όμιλος Κοπελούζου, η ΔΕΗ, η Sunlight, η Άκτωρ, η Juwi Hellas, η ZEB και η WRE. Από γερμανικής πλευράς ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των RWE, ABO Wind, Enercon.

Από τον κλάδο της βιομηχανίας, της μεταποίησης και της συσκευασίας ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Viohalco, ΤΙΤΑΝ, Mannesmann, BMW, Daimler, Airbus, Eurofighter, Mailis, ISOMAT, Antopack, Kleemann. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας οι σημαντικότερες παρουσίες στο Βερολίνο θα είναι οι Siemens, Vodafone, BEAT, Teamviewer, EvoBus ενώ από το real estate στην ελληνική αποστολή μετέχει η Dimand.

Τέλος από τον χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό τομέα στο Φόρουμ του Βερολίνου θα παραστούν οι Alpha Bank , Πειραιώς, Eurobank, HSBC, Nomura, DAS, European Investment Bank, Commertzbank, Credit Suisse, McKinsey, Roland Berger.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ στο Βερολίνο… διανθισμένο με μεταναστευτικό και κορονοϊό

Ελληνογερμανικό Οικονομικό ΦόρουμΒερολίνοελληνικές επιχειρήσειςβιομηχανίαΕνέργεια
Keywords
Τυχαία Θέματα