Ο Σπύρος Καρανικόλας εκπρόσωπος του Λοβέρδου στα ΜΜΕ

Τον ρόλο του εκπροσώπου του Ανδρέα Λοβέρδου στα ΜΜΕ έως τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, που θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει ο Σπύρος Καρανικόλας.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρανικόλας ήταν ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλευτικού Έργου του Κινήματος Αλλαγής, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Την

Παρασκευή ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, κατέθεσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) τις υπογραφές στήριξης που έλαβε από μέλη του μητρώου του Κινήματος Αλλαγής.

Με ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωνε πως συνολικά οι υπογραφές αγγίζουν τις 14.200 οι οποίες αποτελούνται από 5.200 μελών του μητρώου, 1.000 νέων μελών και 8.000 προοδευτικών πολιτών.

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φ.Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητα μου», ανέφερε ο ίδιος στην ανακοίνωσή του.

Σπύρος ΚαρανικόλαςΛοβέρδοςΕκπρόσωποςΜΜΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα