Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με ηλικιωμένη που επέμενε να τον δει

16:19 4/5/2021 - Πηγή: Reporter

Με την 84χρονη Μαρία –Λουίζα Μηλιαρέση, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά το Πάσχα.

Η κυρία Μηλιαρέση είναι μια από τους πολίτες στέλνουν καθημερινά επιστολές και e-mails στο πρωθυπουργικό γραφείο και στον Πρωθυπουργό, και αυτό που ζήταγε, ήταν να τον δει από κοντά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του την κυρία Μηλιαρέση με μια ανθοδέσμη και στη συνέχεια είχε μια ανοικτή και φιλική συζήτηση μαζί της. «Σε αυτή τη θέση, πρέπει

να κρατάς διαύλους ανοιχτούς με τους πολίτες», της είπε χαρακτηριστικά.

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, ο λόγος που σας γράφω αυτή την επιστολή είναι ένας και μοναδικός. Θα ήθελα πάρα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά και να σας σφίξω το χέρι. Ξέρω πολύ καλά ότι ο χρόνος σας είναι σχεδόν ανύπαρκτος, με όσα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο», έγραφε μεταξύ άλλων η κ. Μηλιαρέση στην χειρόγραφη επιστολή της, που έφθασε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση ο Πρωθυπουργός συζήτησε μαζί της το θέμα του εμβολιασμού – η ίδια τον ενημέρωσε ότι έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, με τον κ. Μητσοτάκη να την προτρέπει: «Παρά ταύτα να προσέχετε χωρίς υπερβολές. Νομίζω ότι είμαστε στο τέλος της περιπέτειας».

ΜητσοτακηςσυνάντησηηλικιωμένηΜέγαρο Μαξίμου
Keywords
Τυχαία Θέματα