Μιχαηλίδου: Προτεραιότητα της Πολιτείας η ζωή των ηλικιωμένων

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Αθηνών πραγματοποίησε τη Δευτέρα η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλαίσιο ελέγχων που διενήργησαν μεικτά κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

Κατά την επίσκεψή της, η κ. Μιχαηλίδου

τόνισε την αναγκαιότητα τήρησης όλων των προβλεπόμενων μέτρων επισημαίνοντας: "Ο έλεγχος για την τήρηση των αναγκαίων μέτρων είναι καθημερινός και εντατικός.

Σε ολόκληρη τη χώρα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και της ΕΑΔ βρίσκονται στης Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων για να διαπιστώσουν ότι αυτές λειτουργούν με βάση τους κανόνες που έχουμε εκδώσει.

Η προστασία της ζωής των ηλικιωμένων είναι προτεραιότητα της ελληνικής Πολιτείας και φροντίζουμε αυτό να γίνεται πράξη κάθε μέρα σε κάθε δομή".

Σημειώνεται πως από το περασμένο Σάββατο, με τη δημοσίευση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για όλα τα γηροκομεία και της τις μονάδες φροντίδας χρονίως πασχόντων ισχύουν ειδικά μέτρα για την προστασία των φιλοξενούμενών τους από την πανδημία και διεξάγονται μαζικοί έλεγχοι για τον έλεγχο της εφαρμογής τους.

Δόμνα Μιχαηλίδουυπουργείο ΕργασίαςΟίκοι ΕυγηρίαςΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝπανδημίαΕΟΔΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα