Λήγει η δημόσια προσφορά των μετοχών της Epsilon Net

Τελειώνει σήμερα η δημόσια εγγραφή της Epsilon Net για τη μετάταξή της από την Εναλλακτική στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η δημόσια προσφορά των μετοχών ξεκίνησε την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, συντονιστής κυρίου αναδόχου και συμβούλου έκδοσης είναι η Alpha Bank, ενώ ανάδοχος είναι η «ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.».

Πιο αναλυτικά, το χρονοδιάγραμμα της Δημόσιας Προσφοράς έχει ως εξής:

- Παύση Διαπραγμάτευσης των μετοχών από την Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.: Τρίτη 07.07.2020

- Έναρξη Δημόσιας Προσφοράς: Τετάρτη, 08.07.2020

- Λήξη Δημόσιας Προσφοράς: Παρασκευή, 10.07.2020

- Εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Διαπραγμάτευσης των Μετοχών της Εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α.: Τετάρτη, 15.07.2020

Παράλληλα, με την από 25.06.2020 συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο, στο πλαίσιο της πολιτικής ανταμοιβής των μετόχων της που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να προτείνει στην ερχόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση τη διανομή συνολικού μερίσματος για την χρήση 2019 σε ποσοστό 35% των καθαρών κερδών μετά την αφαίρεση του Τακτικού Αποθεματικού.

Τέλος, σημειώνεται πως οι νέες μετοχές που θα εκδοθούν στα πλαίσια της Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου θα δικαιούνται μέρισμα από τα κέρδη της χρήσης 2019.

Ρυθμιζόμενη ΑγοράΚύρια ΑγοράΧρηματιστήριο ΑθηνώνAlpha BankΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑδιαπραγμάτευση νέων μετοχώνδιανομή μερίσματος
Keywords