Η ΝΔ βάζει «φρένο» στο σενάριο της τρίτης κάλπης

«Θα υπάρχει κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν βλέπω τρίτες κάλπες», ξεκαθάρισε σήμερα (28/5) ο βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι ο κόσμος αγκάλιασε τη θετική ατζέντα του κόμματος, ενώ τόνισε πως κανείς δεν είχε προβλέψει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει μπει σε κλίμα αυτοκριτικής λίγο πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Νομίζω

το καθοριστικό είναι ο κόσμος που ψήφισε στις 21 Μαΐου να μη θεωρήσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Η κάλπη θα ανοίξει το πρωί της 25ης Ιουνίου και θα ξαναγεμίσει το βράδυ», δήλωσε.

«Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή, να ξαναδούμε αυτά τα ποσοστά να πηγαίνουν στην κάλπη και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε συντριπτικές αλλαγές στα ποσοστά αυτά, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας.

Τέλος, ο Στέλιος Πέτσας εκτίμησε πως η ΝΔ θα πετύχει το πολυπόθητο ποσοστό που θα της εξασφαλίσει αυτοδυναμία στις κάλπες της 25ης Ιουνίου, με τον ίδιο να απορρίπτει το σενάριο η χώρα να οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ

Στέλιος ΠέτσαςΝέα Δημοκρατίαεκλογές 2023αυτοδυναμία
Keywords
Αναζητήσεις
i-nd-vazei-freno-sto-senario-tis-tritis-kalpis.htm
Τυχαία Θέματα