Η ατζέντα της συνάντησης Γεωργιάδη-προέδρου της ΕΤΕπ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός, Γιάννης Τσακίρης, συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Werner Hoyer.

Επί τάπητος τέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τα πρότζεκτ τα οποία χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Ελλάδα και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων συμφώνησε ότι οι προοπτικές ανόδου της ελληνικής οικονομίας είναι εξαιρετικές και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Hoyer βρίσκεται στην Αθήνα με επενδυτική ατζέντα και πιο μετά θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Άδωνις ΓεωργιάδηςWerner HoyerΕυρωπαϊκή Τράπεζα ΕπενδύσεωνΕλληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
Keywords