ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Αύξηση εσόδων το 2022 και νέα προϊόντα το 2023
Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά με ισχυρές επιδόσεις αποδείχτηκε το 2022 για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπως ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών του Δικτύου. Περίπου 1.000 συνεργάτες και εργαζόμενοι των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από όλη την Ελλάδα, ενημερώθηκαν για τα σημαντικότερα επιτεύγματα της χρονιάς που πέρασε και για τους στόχους του 2023, με επίκεντρο την άριστη εμπειρία του πελάτη. Στο συνέδριο παρουσιάστηκε και η νέα επικοινωνία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ με κεντρικό μήνυμα «Για ό,τι θέλεις, ό,τι κι αν σκεφτείς ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ΕΚΕΙ».
«Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι σήμερα στα καλύτερά του. Με ξεκάθαρη στρατηγική, αναβαθμισμένα καταστήματα, νέες κατηγορίες προϊόντων, περισσότερα digital στοιχεία και πιο γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.
Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας, χτίζοντας δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους», τόνισε στο συνέδριο ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer του Ομίλου ΟΤΕ και Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
Ανάπτυξη σε όλες τις βασικές κατηγορίες προϊόντων το 2022
Παρά τις προκλήσεις, το 2022 ο τζίρος των προϊόντων αυξήθηκε σημαντικά στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ενώ αύξηση σημειώθηκε και στην επισκεψιμότητα για πρώτη φορά στην μετά COVID εποχή. Σημαντικές ήταν οι επιδόσεις στις συνδέσεις σταθερής, ιδίως στο Fiber To The Home, στην κινητή, αλλά και στις συνδέσεις COSMOTE TV.
Σημαντικό ήταν και το μερίδιο στα smartwatches, τις τηλεοράσεις και τα αξεσουάρ, ενώ άνοδο σημείωσαν και οι πωλήσεις business προϊόντων. Όπως σημειώθηκε στο συνέδριο, τη χρονιά που πέρασε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέμεινε Νο1 προορισμός για service 1 (κινητού & προϊόντων τεχνολογίας), ενώ No1 παρέμεινε και το branded κανάλι του στο YouTube.
Ιδιαίτερα επιτυχημένη αποδεικνύεται η νέα υπηρεσία G Click & Collect, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγκλισης του ψηφιακού καναλιού με το φυσικό, που επιτρέπει στον πελάτη να κάνει την παραγγελία του online και να παραλάβει τις αγορές του στο σπίτι ή από το κατάστημα της επιλογής του μέσα σε λίγη ώρα, σε όλη την Ελλάδα.
Συνολικά το 2022, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξυπηρέτησαν 50.000 παραγγελίες μέσω G Click & Collect, ενώ έμφαση δόθηκε και στη νέα υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης, με δυνατότητα παράδοσης στον χώρο του πελάτη σε μία ώρα.
Έμφαση στην εμπειρία του πελάτη και το 2023
Το 2023 ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον πελάτη με νέα experiential καταστήματα, με βελτιωμένο e-shop, με ενίσχυση του service των συσκευών εντός καταστήματος, αλλά και με νέες προϊοντικές κατηγορίες. Όπως τόνισε ο κ. Στράτος, πολύ σύντομα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα φέρουν περισσότερες «έξυπνες» συσκευές που συνδέονται με το νοικοκυριό, μια κίνηση που αναμένεται να ενισχύσει την επισκεψιμότητα, αλλά και την εικόνα των καταστημάτων.
«Με 263 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι ΕΚΕΙ για κάθε πελάτη, είτε είναι ιδιώτης είτε επιχείρηση, με ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, εξειδικευμένους συμβούλους σε θέματα τεχνολογίας -τους Tech Experts-, άμεση παράδοση προϊόντων, αλλά και με after sales εξυπηρέτηση», σημείωσε ο κ. Κώστας Βούζας, Διευθυντής BU Retail Ομίλου ΟΤΕ.
Και πρόσθεσε: «Για εμένα, οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Είναι αυτοί που στέκονται δίπλα στον πελάτη, ακούνε τις ανάγκες του και τον εξυπηρετούν. Με χαμόγελο, γνώσεις και ενσυναίσθηση».
Στο συνέδριο απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τη συμβολή τους στις επιδόσεις του Ομίλου. Τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε και τη στρατηγική για το 2023, παρουσίασαν στους συνεργάτες της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι κ.κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων Ομίλου ΟΤΕ και Γιάννης Γαλανάκης, Διευθυντής Retail Products & Services Ομίλου ΟΤΕ.
Γερμανόςαύξηση εσόδωννέα προϊόντατζίρος
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Οικονομία
- Ρεκόρ απάτης στον ΦΠΑ – «Πάγωσαν» δεκάδες ΑΦΜ
- ΕΟΔΥ: 89 θάνατοι και 95 διασωληνωμένοι με κορωνοϊό την προηγούμενη εβδομάδα
- MIG: Στο 55,9428% το ποσοστό της Τράπεζας Πειραιώς μετά την αγορά 3.125.906 μετοχών
- Διαγωνισμός για 311 εκπαιδευόμενους στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών και την πρόσληψή τους
- Τι συζήτησαν οι Ευρωπαίοι πραγματογνώμονες με την κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών
- Τεμπελιά με άλλο όνομα; Η νέα τάση στα γραφεία είναι το «bare minimum Monday»
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο της Μπαρμπα Στάθης πάνω στη βιώσιμη ανάπτυξη
- Ειδική εκδήλωση για τα ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα στις 11 Μαρτίου
- Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga δεν θα εμφανιστεί στην τελετή απονομής
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό την Παρασκευή - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Reporter
- Υποχωρεί για τρίτη ημέρα το πετρέλαιο-Πέφτει το φυσικό αέριο
- ING για Ευρώπη: Χειρότερες από ό,τι αναμένεται οι οικονομικές εξελίξεις
- Mytilineos: Εγκρίθηκαν τα σχέδια απόσχισης των κλάδων Υποδομών και Παραχωρήσεων
- Βρεττού (Attica Bank): Περιορισμένη η γυναικεία συμμετοχή σε θέσεις ηγεσίας
- Απωλειών συνέχεια για τα κρυπτονομίσματα- Κάτω από $22.000 το Bitcoin
- 89 νέοι θάνατοι από κορονοϊό την εβδομάδα 27/2-5/3-Υποχωρεί η γρίπη
- ΕΦΚΑ: 15 Μαρτίου η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης
- Δέκα γυναίκες δημοσιογράφοι νεκρές εν ώρα καθήκοντος το 2022
- H Ε.ΕΝ.Ε. φιλοξενεί τον καθηγητή και συγγραφέα Roderick Beaton
- Αύξηση 29% της τακτικής χρηματοδότησης ΑΕΙ απ’το 2019 στο 2023
- Τελευταία Νέα Reporter
- ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Αύξηση εσόδων το 2022 και νέα προϊόντα το 2023
- Δέκα γυναίκες δημοσιογράφοι νεκρές εν ώρα καθήκοντος το 2022
- Υποχωρεί για τρίτη ημέρα το πετρέλαιο-Πέφτει το φυσικό αέριο
- 89 νέοι θάνατοι από κορονοϊό την εβδομάδα 27/2-5/3-Υποχωρεί η γρίπη
- Αύξηση 29% της τακτικής χρηματοδότησης ΑΕΙ απ’το 2019 στο 2023
- Επανεξελέγη πρόεδρος του ΠΣΕ η Χριστίνα Σακελλαρίδη
- H Ε.ΕΝ.Ε. φιλοξενεί τον καθηγητή και συγγραφέα Roderick Beaton
- ΕΛΒΕ: Ανασυγκροτήθηκε το ΔΣ- Η νέα σύνθεση
- Απωλειών συνέχεια για τα κρυπτονομίσματα- Κάτω από $22.000 το Bitcoin
- ΕΦΚΑ: 15 Μαρτίου η πληρωμή της προκαταβολής επικουρικής σύνταξης
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Οικονομία
- Πρωτοβουλία της Gravity the Newtons για την πρόληψη στην υγεία
- Talent Days by CollegeLink: Η απόλυτη ημέρα καριέρας στις 10 και 11 Μαρτίου
- Επιδείνωση του καιρού αύριο με βροχές σε αρκετές περιοχές
- Τουρκία: Άρση του μπλοκαρίσματος της κρατικής επιχορήγησης στο HDP
- Ειδική εκδήλωση για τα ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα στις 11 Μαρτίου
- Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό την Παρασκευή - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
- MIG: Στο 55,9428% το ποσοστό της Τράπεζας Πειραιώς μετά την αγορά 3.125.906 μετοχών
- Ελβετία: Έκλεισαν την έρευνα για τον πρόεδρο της FIFA Ινφαντίνο οι εισαγγελείς
- ΔΥΠΑ: "Κλείνουν" οι εγγραφές για τα δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής
- Τουρκία: Η δικαιοσύνη αίρει το μπλοκάρισμα της κρατικής επιχορήγησης στο φιλοκουρδικό HDP