Δημοσκόπηση: Το 51,6% των πολιτών δεν θα πάει διακοπές

Πάνω από το 50% των πολιτών δεν πρόκειται να πάει διακοπές φέτος, σύμφωνα με το β’ μέρος της δημοσκόπησης της Marc για λογαριασμό του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν θα πάνε διακοπές το καλοκαίρι, το 51,6% απάντησε αρνητικά με μόλις το 6,5% ναι πηγαίνει διακοπές περισσότερες ημέρες από ότι πέρυσι.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της δημοσκόπησης, το 64,9% στην ηλικιακή ομάδα 17-34 θα πάει φέτος διακοπές, ενώ όσο αυξάνεται η ηλικιακή ομάδα,

μειώνεται και το ποσοστό, με χαρακτηριστικό τους 65 και άνω που το 63,3 % δεν θα πάει διακοπές φέτος. Ακόμη μικρή είναι η διαφορά στο εάν θα πάει κανείς διακοπές ανάλογα με το φύλο του, καθώς το 52,5% των ερωτηθέντων ανδρών επιλέγει να κάνει διακοπές και το 50,6% των γυναικών αντίστοιχα.

Οι κάτοικοι της Αττικής φαίνεται να είναι εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν διακοπές, με περίπου 6 στους δέκα, ενώ στην περιφέρεια, περίπου 4 στους δέκα επιλέγουν να κάνουν διακοπές.

Ακόμη, τα εξοχικά σπίτια και το σπίτι στο χωριό είναι τα πιο διαδεδομένα καταλύματα για να κάνει κάποιος τις διακοπές του με ποσοστό 34,1%, ενώ δεύτερα έρχονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια με 27,3% και τρίτα τα ξενοδοχεία με 23,4%.

Δείτε το α' μέρος της δημοσκόπησης ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARCΑντ1ΑΤΤΙΚΗεξοχικά
Keywords
Τυχαία Θέματα