Διαρροή αερίου σε βανοστάσιο της ΕΔΑ στην Καλλιθέα

12:50 3/1/2020 - Πηγή: Reporter

Την Πέμπτη το βράδυ, στις 22:30, εντοπίστηκε συμβάν διαφυγής φυσικού αερίου σε βανοστάσιο της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής στη διασταύρωση των οδών Λεωφόρος Συγγρού και Σόλωνος στην Καλλιθέα.

Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο ασφαλείας για ανάλογες περιπτώσεις, σύμφωνα με το οποίο ενημερώθηκε και ετέθη σε επιφυλακή η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεως της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, κινητοποιήθηκε άμεσα το εξειδικευμένο τεχνικό κλιμάκιο, ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας

και η περιοχή αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους.

Το συνεργείο της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ που μετέβη στο σημείο προέβη στις προβλεπόμενες ενέργειες και απομόνωσε το σημείο διαφυγής, χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί η τροφοδοσία σε καταναλωτές.

Το συνεργείο της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ βρίσκεται στο χώρο του βανοστασίου και αποκαθιστά τη βλάβη. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν το μεσημέρι. Τονίζεται ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους κατοίκους και τους καταναλωτές, καθώς και για τις τροφοδοτούμενες με φυσικό αέριο εγκαταστάσεις.

Η ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ευχαριστεί θερμά το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση συνδρομή και την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια αντιμετώπισης του συμβάντος και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά.

ΕΔΑΚαλλιθέα
Keywords
Τυχαία Θέματα