Διαδικτυακές Αγορές: Χριστουγεννιάτικα Δώρα από την Opel Collection

Λίγος χρόνος έχει απομείνει για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας. Αν δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα τα δώρα σας, κανένα πρόβλημα. Αντί να περιμένετε στις ουρές έξω από τα καταστήματα της πόλης, σερφάρετε στην ιστοσελίδα Opel Collection από την άνεση του καναπέ σας και δείτε τι περιλαμβάνει. Με τις νέες συλλογές στο Opel store οι Χριστουγεννιάτικες αγορές είναι παιχνίδι.

Brand Collection, Motorsport, Vintage:

Στιλιστικές απόψεις

Η Opel έχει πολλές προτάσεις στην κατηγορία ‘είδη ένδυσης’. Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη διαδικτυακή τοποθεσία Opel Collection. Τα γυναικεία T-shirt, φούτερ και πουλόβερ της Brand Collection είναι πρακτικά και διαχρονικά. Το ίδιο ισχύει και για το ανδρικό τμήμα, ενώ η συλλογή Motorsport τονίζει τον αθλητικό της χαρακτήρα. Το μαύρο και το γκρι της Opel είναι τα κυρίαρχα χρώματα στη συλλογή και συμπληρώνονται από μπλε ή κίτρινες λεπτομέρειες και το λογότυπο της Opel Motorsport. Η γκάμα περιλαμβάνει από άνετα φούτερ μέχρι αδιάβροχα χειμερινά μπουφάν.

Όσοι αγαπούν τις υπαίθριες δραστηριότητες το χειμώνα πρέπει να επισκεφθούν το X-World. Εδώ θα βρουν ένα Fleece Jacket X και ένα Multifunction Cloth X. Το ανθεκτικό σακίδιο Backpack X με επενδεδυμένη πίσω θήκη και ιμάντες ώμου, ολοκληρώνει το σετ εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το σακίδιο εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του σχεδίαση, το τυπωμένο λογότυπο “X” και τα κίτρινα φερμουάρ.

Τι ώρα είναι; Ρολόγια χειρός από την Opel

Οι λάτρεις του αθλητικού στυλ θα εκτιμήσουν το ρολόι χειρός της Brand Collection. Αδιάβροχο, σε βάθος μέχρι 10 μ., το ρολόι quartz ακριβείας με σκελετό από ανοξείδωτο ατσάλι διατίθεται σε συσκευασία δώρου με τυπωμένο το έμβλημα Opel “Blitz” στο κουτί. Ακόμα πιο κομψό είναι το αποκλειστικό ρολόι χειρός με δερμάτινο λουράκι υψηλής ποιότητας και περίτεχνο καντράν με το διακριτικό έμβλημα Opel “Blitz”.

Η πρώτη επαφή με το δρόμο: Χαρίστε στα παιδιά σας το πρώτο τους όχημα φέτος τα Χριστούγεννα

Μία νέα εποχή ξεκινά για τα παιδιά ανακαλύπτοντας το πρώτο τους ποδήλατο κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ή μήπως προτιμάτε τέσσερις τροχούς αντί για δύο; Τότε το retro ride-on αυτοκινητάκι με νοσταλγική black RAK 2-εμφάνιση είναι το εισιτήριο για εκκολαπτόμενους οδηγούς αγώνων.

Μοναδική ποικιλία: από παιδικά αυτοκινητάκια μέχρι συλλεκτικές μινιατούρες

Οι θιασώτες της Opel - μικροί και μεγάλοι - θα νιώσουν τους παλμούς τους να ανεβαίνουν με τις μινιατούρες από το Opel shop. Η σειρά με τις συλλεκτικές μινιατούρες υπό κλίμακα 1:43 περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα νέα Corsa, Insignia και Grandland X αλλά και πολλά ιστορικά αυτοκίνητα. Τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι το Corsa υπό κλίμακα 1:55 που διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Τα ημερολόγια ήταν ανέκαθεν ένα δημοφιλές δώρο αυτή την εποχή του χρόνου και το Ημερολόγιο 2021 της Opel είναι ένα άκρως ελκυστικό παράδειγμα. Περιέχει φωτογραφίες ξεχωριστών μοντέλων από την ελκυστική γκάμα της μάρκας, σε μορφή DIN A3 ή DIN A2.

Καθώς το #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ φαίνεται να είναι το βασικό μότο των φετινών χριστουγεννιάτικων διακοπών, τι πιο εύκολο από το αναζητήσετε Χριστουγεννιάτικα δώρα στις συλλογές της Opel.

Opelδιαδικτυακές αγορέςχριστουγεννα
Keywords
Τυχαία Θέματα