Macquarie: Κέρδη $3.015 εκατ. Αυστραλίας και υποψηφιότητα για το ΔΕΔΔΗΕ

16:53 7/5/2021 - Πηγή: Reporter

Ο Όμιλος Macquarie, που διεκδικεί το 49% του ΔΕΔΔΗΕ, δημοσίευσε σήμερα τα οικονομικά του αποτελέσματα για το έτος που έληξε στις 31 Μαρτίου 2021 (FY21).

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Macquarie δραστηριοποιείται με 2.432 εργαζομένους σε 22 τοποθεσίες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA), ενώ παράλληλα συνείσφερε 2.863 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας ή 23% του συνολικού εισοδήματος του Ομίλου. Ο Όμιλος Macquarie απασχολεί

επίσης έμμεσα +65.000 άτομα σε όλο το χαρτοφυλάκιο περιουσιακών στοιχείων του στην περιοχή.

Κυριότερα σημεία της επενδυτικής δραστηριότητας στην περιοχή EMEA κατά το FY21 είναι τα εξής:

Επενδύσεις σε έργα πράσινης ενέργειας - έργα ηλιακής ενέργεια στην Ισπανία, έργα αιολικών πάρκων στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία, την Πολωνία, δέσμευση και αποθήκευση άνθρακα στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχιζόμενη ανάπτυξη έργων καθαρής ενέργειας σε ολόκληρη τη Νότια Αφρική. Επενδύσεις σε έργα υποδομής και εταιρείες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Τσεχία και στήριξη της ανάπτυξης των αγροτικών ευρυζωνικών δικτύων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σημαντικές επενδύσεις σε ακίνητα τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Γερμανία. Ανάπτυξη νέων έργων στην Ολλανδία.

MacquarieκέρδηΔΕΔΔΗΕΕνέργεια
Keywords
Τυχαία Θέματα