INTRALOT: Εντείνει τις προσπάθειες για συμφωνία με τους ομολογιούχους

Η INRALOT δεσμεύτηκε για τη σύναψη συμφωνίας με τους ομολογιούχους πιστωτές της, προκειμένου να βελτιστοποιήσει την κεφαλαιακή της διάρθρωση, κατά την τηλεδιάσκεψη με αναλυτές, για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2020.

Η διοίκηση, στην οποία δεν συμμετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σωκράτης Κόκκαλης, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους, μέσω των οποίων εντείνει τις προσπάθειες για μια συμφωνία. Για αυτό τον λόγο, προχωρά

εκτενείς συζητήσεις με όλους τους ομολογιούχους. Η διοίκηση αναφέρθηκε πως η INTRALOT έχει δεσμευτεί για την επίτευξη μιας συμφωνίας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο, η INTRALOT προχώρησε σε σύμβαση δέσμευσης «lock-up» με μία «ad hoc» ομάδα ομολογιούχων που κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 75% επί του συνόλου των ομολογιών τύπου Senior Unsecured Notes, συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ και λήξεως το 2021. H συμφωνία lock-up προϋποθέτει, είτε τη συναινετική ανταλλαγή των ομολογιών 2021 με νέα ομόλογα 205 εκατ. ευρώ και λήξεως 2025 που θα εκδοθούν από τη θυγατρική Intralot Inc., εφόσον θα δεσμεύονταν στη συμφωνία ομολογιούχοι κάτοχοι ποσοστού τουλάχιστον 90% της ονομαστικής αξίας των ομολογιών 2021, είτε την προσφυγή της INTRALOT σε δικαστικό συμβιβασμό υπό το αγγλικό δίκαιο (English law scheme of arrangement), με τη συναίνεση του Ad Hoc Group.

Αφού λήξει η προθεσμία που είχε τεθεί στη σύμβαση lock-up, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχουν υπογράψει ή προσχωρήσει στη συμφωνία lock-up νομικά ή φυσικά πρόσωπα που κατέχουν ποσοστό 82,76% επί της συνολικής ονομαστικής αξίας των ομολογιών 2021.

IntralotINTRASOFTΟΜΟΛΟΓΙΟΎΧΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα