Άστατος ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

15:21 22/5/2018 - Πηγή: Dimosio

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος προβλέπεται άστατος, με μπουρίνια και μελτέμια. Το Σάββατο προβλέπονται τοπικές μπόρες σε κάποιες περιοχές, ενώ Κυριακή και Δευτέρα υπάρχει πιθανότητα βροχοπτώσεων στα ανατολικά και τα νότια.

Το Σάββατο αναμένονται περισσότερες μπόρες, ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχών, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή, το Σάββατο

και την Κυριακή έχει ως εξής:

Παρασκευή 25-05-2018
Καιρός: στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο αιγαίο 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 26-05-2018 και Κυριακή 27-05-2018
Καιρός: Στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε πτώση στα ανατολικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα