Θέλετε να γνωρίζετε την πιστοληπτική ικανότητα μιας επιχείρησης;

Συμβουλευτείτε την ICAP DATA BANK

Η ICAP Group Α.Ε. τα τελευταία δεκαπέντε έτη δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της Μέτρησης και Διαχείρισης του Πιστωτικού Κινδύνου και της Αξιολόγησης της Πιστοληπτικής Ικανότητας των επιχειρήσεων, αξιοποιώντας την υψηλή της τεχνογνωσία και τα στοιχεία της ICAP DATABANK, της μεγαλύτερης βάσης δεδομένων στην Ελλάδα

με στοιχεία για περισσότερες από 500.000 ελληνικές επιχειρήσεις.
Είναι, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Οργανισμός Αξιολόγησης Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Rating Agency – CRA) από την European Securities and Markets Authority (ESMA), τον Ιούλιο του 2011.
Επιπρόσθετα είναι, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει αναγνωριστεί ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων (External Credit Assessment Institution – ECAI) στα πλαίσια εφαρμογής των Οδηγιών της Βασιλείας ΙΙ και της Ευρωπαϊκής Eνωσης από την Τράπεζα της Ελλάδος (Ιούλιος 2008).
Σε αυτό το πλαίσιο δραστηριοποίησής της ανέπτυξε πρόσφατα ειδική μεθοδολογία, για την απόδοση Αξιολογήσεων Πιστοληπτικής Ικανότητας (Credit Ratings) σε ελληνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν ως Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (Α.Ε.Ε.Α.Π.).
Οι βασικές αρχές της μεθοδολογίας που έχει αναπτύξει και σκοπεύει να εφαρμόσει η εταιρεία έχουν αναρτηθεί στο site του Ομίλου Εταιρειών ICAP.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την αποστολή σχολίων ή παρατηρήσεων, παρακαλούμε απευθυνθείτε μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου 2018, στο e-mail: [email protected].

Keywords
Τυχαία Θέματα