Σκάφος που αγνοούνταν στην Κεφαλονιά βρέθηκε στη Λευκάδα, άφαντοι οι επιβάτες

Διαστάσεις θρίλερ φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με σκάφος που είχε νοικιαστεί από αλλοδαπό τουρίστα, στην Κεφαλονιά και αγνοούταν από την προηγούμενη Παρασκευή.
Το σκάφος εντοπίστηκε, εν τέλει στη δυτική Λευκάδα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, Τετάρτη. Ωστόσο, κανείς από τους τέσσερις επιβαίνοντες δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Πρόκειται για το σκάφος «ΔΙΑΣ» με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 το οποίο εντοπίστηκε από λουόμενους, σε μια μικρή παραλία δυτικά της περιοχής «Κάθισμα» Λευκάδας.
Επί τόπου έσπευσε δύναμη

του τοπικού λιμεναρχείου αλλά και της αστυνομίας και διενεργήθηκε εξονυχιστικός έλεγχος στο σκάφος για την εύρεση οποιαδήποτε στοιχείου σχετικά με τους τέσσερις επιβαίνοντες.
Το χρονικό της εξαφάνισης του σκάφους στην Κεφαλονιά
Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή, όταν ένας 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του -άλλα τρία άτομα- ενοικίασαν σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.
Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Εν συνεχεία, ο ιδιοκτήτης του σκάφους «ΔΙΑΣ» ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας.
Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Σημειώνεται ότι ύστερα από έρευνα που έγινε από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς βρέθηκε ότι ο 30χρονος αλλοδαπός είχε προσκομίσει πλαστή ταυτότητα για να υπογράψει το μισθωτήριο συμβόλαιο, με την εταιρία ενοικιάσεως σκαφών.
Πηγή Sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα