Πασχαλινές αγορές για καλό σκοπό

Το Πάσχα είναι προ των πυλών κι όλο και περισσότερες οργανώσεις και ιδρύματα πραγματοποιούν παζάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, δώρα και γλυκά κοσμούν τους πάγκους και περιμένουν μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν τον οβολό τους για «καλό σκοπό».
ΚΕΘΕΑ
Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά πασχαλινά bazaar. Οι επισκέπτες

μπορούν να βρουν λαμπάδες, δώρα και γλυκά, όλα στο χέρι φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα, καθώς επίσης και ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα που πωλούνται όλα, για καλό σκοπό, αφού τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ θα βρίσκεται στη Στοά Κοραή την Παρασκευή 30 Μαρτίου από τις 11:00-21:00 και το Σάββατο 31 Μαρτίου από τις 11.00-19.00.
Χαμόγελο του Παιδιού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη.
Στην Αθήνα τα πασχαλινά παζάρια «του Χαμόγελου του Παιδιού» θα βρίσκονται στις 30 και 31 Μαρτίου στο «Athens Metro Mall» στον Αγιο Δημήτριο τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς επίσης και στις 7-9 Απριλίου στην Καλλιθέα, στην Πλατεία Κύπρου από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.
Ακόμη, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 το «Bazaar for a Smile», με δωρεάν είσοδο στο Ωδείο Αθηνών, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Στο bazaar θα πωλούνται σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, υπέροχα brands σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα, accessories, κοσμήματα, καλλυντικά, είδη σπιτιού καθώς και μια τεράστια συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και λαχταριστά τσουρέκια.
Ολα τα έσοδα από το bazaar θα ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα