Ο οίκος Bally ερευνά την ιστορία του μέσω του αλφάβητου Bally A-Z

Για να τιμήσει την επερχόμενη 170η επέτειό του, το 2021, το brand Bally σχεδίασε ένα περιγραφικό και εικονογραφημένο αλφάβητο με τίτλο Bally A-Z.
Το αλφάβητο είναι μία παρουσίαση της ιστορίας του ελβετικού πολυτελούς οίκου υποδημάτων και αξεσουάρ, η οποία ξεκινά από το 1851, με συγκινητικές αφηγήσεις και ανέκδοτα από το παρελθόν, καθώς και με αφοσίωση του στην τέχνη της

δημιουργίας.
Από την αρχική ιστορία του ιδρυτή του οίκου, Καρλ Φραντς Μπάλι και της συζύγου του Σεσίλ, ή «C», τα γραφικά που αποτίουν φόρο τιμής σε διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Bernard Villemot και Emil Cardinaux, το Bally A-Z περικλείει τη βάση και τα θεμέλια του ελβετικού οίκου μόδας.
Σημαντικοί συντελεστές του αλφάβητου Bally A-Z είναι οι Lennard Kok, Abbey Lossing, George Wylesol, Bryce Wymer και το δίδυμο Nina Wehrle και Evelyne Laube του στούντιο εικονογράφησης «It’s Raining Elephants». Κάθε καλλιτέχνης συνδυάζει το ξεχωριστό του στυλ σε μια συναρπαστική συνεργασία που εξερευνά την κληρονομιά του Bally και θέματα, όπως η φύση και η «ματιά στα ουσιώδη».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα