«Η Αυγουλοχώρα» στο Πεδίον του Αρεως

Το Πασχαλινό πάρκο για όλη την οικογένεια

Το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας αποκτά ξανά την αίγλη του παρελθόντος και ξαναβρίσκει στην καθημερινότητά μας τη θέση που πραγματικά του αξίζει.
Το πεδίον του Αρεως εδώ και λίγες ημέρες έχει μετατραπεί σ’ ένα χώρο γεμάτο ζωντάνια που φιλοξενεί καθημερινά γονείς και παιδιά. Ασφαλές, φωταγωγημένο, φυλασσόμενο και καθαρό αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για οικογενειακή βόλτα.
Το πασχαλινό θεματικό πάρκο, η «Αυγουλοχώρα», που έχει στηθεί

στο χώρο είναι γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Μουσική, χρώματα, εκδηλώσεις και παιχνίδια που ξετρελαίνουν τα παιδιά, αλλά και μια ενδιαφέρουσα αγορά με ιδέες για πρωτότυπα δώρα σε καλές τιμές, λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως αργά το βράδυ.
Κάνοντας μια βόλτα στα υπαίθρια περίπτερα μπορεί να βρει κάποιος πασχαλινές λιχουδιές, λαμπάδες, παιχνίδια, βιβλία, δώρα, ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα, υαλικά, εργαλεία, και 1.000 ακόμα είδη για τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι.
Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει μεγάλο λούνα παρκ με συγκρουόμενα, τρένο δράκος, καρουζέλ, παιδότοπος με φουσκωτά και δεκάδες εκπλήξεις που θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Στο χώρο πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις:
Διαδραστικά – Ψυχαγωγικά Παιχνίδια, ξυλοπόδαροι, ανιματέρ, face painting.
Παράλληλα, στο Πεδίον του Αρεως λειτουργεί για ακόμη μια φορά η αλληλέγγυα Συνεταιριστική κουζίνα Red Kitchen, μέσα από την οποία μοιράζονται καθημερινά πολλά γεύματα στους άστεγους της περιοχής.
H Αυγουλοχώρα θα λειτουργήσει από τις 4/4 έως τις 28/4 και θα είναι ανοιχτή από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα