«Ζορίζεται» το δίδυμο Φελέκη - Κούτρα με τη «δημοκρατία» και την... αλήθεια

«Ζορίζεται» το δίδυμο Φελέκη - Κούτρα με τη «δημοκρατία» και την... αλήθεια22.02.2019Παρασκήνιο

Ρεσιτάλ αντιδεοντολογίας στη ραδιοφωνική εκπομπή τους

Μαθημένοι στις πολιτικές εξυπηρετήσεις φαίνεται ότι είναι ορισμένοι δημοσιογράφοι του σταθμού Θέμα FM, με βάση όσα είπαν σε χθεσινή τους εκπομπή.

Ο λόγος για το δίδυμο Φελέκη - Κούτρα, που επέδειξε άλλη μια φορά εμπάθεια έναντι της «δημοκρατίας», η οποία μάλλον τους ενοχλεί επειδή δεν συμμετέχει στα παιχνίδια στα οποία είναι μαθημένοι. Σε ένα ρεσιτάλ αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς, χρησιμοποίησαν

αυτολεξεί ρεπορτάζ της εφημερίδας μας χωρίς καν να την αναφέρουν (για να μη στενοχωρήσουν τις... «πηγές» τους;), ενώ προέβησαν και σε βλακώδη σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο εξυπνάκιας φωνακλάς Φελέκης αναφέρθηκε στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας» και διάβασε το ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες για το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και τον φιλοσκοπιανό υβριστή του Καραμανλή, Παύλο Ελευθεριάδη, λέγοντας «αυτά γράφει μια δεξιά εφημερίδα».

Ο συμπαρουσιαστής του Μπάμπης Κούτρας έσπευσε να πει, χωρίς κι αυτός να αναφέρει τη «δημοκρατία», «μα, σου έχω πει ότι δεν είναι δεξιά αυτή η εφημερίδα, έχω εξηγήσει τι ρόλο παίζει» και αντιλαμβανόμενος γρήγορα την ανοησία που εκστόμισε συμπλήρωσε: «Εννοώ δεν εκφράζει τις θέσεις της Ν.Δ.». Προφανώς, ο κ. Κούτρας θεωρεί αυτονόητο ότι οι εφημερίδες πρέπει να υποστηρίζουν κάποιο κόμμα και να υπηρετούν τον αρχηγό του... Μάλλον αντιλαμβάνεται διαφορετικά από εμάς τη δημοσιογραφία. Μήπως να μας πει όμως τον... ρόλο της «δημοκρατίας», αφού τον ξέρει τόσο καλά;

Οσο για τον «σύντροφό» του Φελέκη, τα λόγια είναι περιττά. Ποτέ δεν έκρυψε τις στενές του σχέσεις με τους ισχυρούς της εξουσίας, συντρώγοντας ή παίζοντας πόκερ (!!!) μαζί τους. Το θεωρεί μάλιστα τόσο σπουδαίο «παράσημο», που το διαφημίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Το ραδιοφωνικό δίδυμο της προπαγάνδας ας κάνει όσα παιχνίδια θέλει. Τους κρίνει το κοινό. Τουλάχιστον, όμως, ας κρατά τα δημοσιογραφικά προσχήματα και ας σέβεται τη δουλειά των άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα