Ζητάνε και τα ρέστα πάλι οι υπερασπιστές του Σημίτη

Ζητάνε και τα ρέστα πάλι οι υπερασπιστές του Σημίτη19.11.2018Πρόσωπα

Οι υπερασπιστές του Κώστα Σημίτη «ξαναχτύπησαν»

Με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος δεν έχει το πολιτικό θάρρος να διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού και ζητάει να «βολευτεί» στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του Χρηματιστηρίου και των μεγάλων σκανδάλων, όπως στον τομέα της άμυνας, δέχεται επίθεση για το... μεταρρυθμιστικό έργο του.

Με

αφορμή το άνοιγμα των λογαριασμών του κ. Σημίτη, ο δήμαρχος Αθηναίων σχολίασε ότι «πολλοί, έως και σήμερα, δεν έχουν συγχωρήσει τον κ. Σημίτη για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο του» και αμέσως μετά υπερασπίζεται τον Γιώργο Παπανδρέου για τη «διάσωση της χώρας» και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το PSI.

Αυτούς που προκάλεσαν τα μεγάλα δεινά της χώρας, ο κ. Καμίνης τούς θεωρεί ευεργέτες αποσκοπώντας προφανώς στη σύμφωνη γνώμη τους για να μεταπηδήσει από τον δήμο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ., όπως ο ίδιος παραδέχεται ότι τον ενδιαφέρει.

Αλλά και η Φώφη Γεννηματά τα βάζει με όλους για χάρη του κ. Σημίτη. «Στο προεκλογικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης η σκανδαλολογία είναι στην πρώτη γραμμή. Πρόκειται για σχέδιο» δηλώνει η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Οσο για τον Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜ.ΑΡ., πήρε τηλέφωνο τον πρώην πρωθυπουργό για να του δηλώσει ότι είναι στο πλευρό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα