Βρέθηκε το αναπηρικό αμαξίδιο της Μαριλένας

Βρέθηκε το αναπηρικό αμαξίδιο της Μαριλένας15.03.2018ΠρόσωπαΠρόσωπα

Βρέθηκε το καροτσάκι της Μαριλένας! Το αναπηρικό αμαξίδιο της Μαριλένας, ενός 15χρονου κοριτσιού με σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, που εκλάπη από το κέντρο της Θεσσαλονίκης...

...χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών που κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του βρέθηκε και επέστρεψε στην ιδιοκτήτριά του.

Το καρότσι εντοπίστηκε πεταμένο σε αυλή σπιτιού στο

Δενδροπόταμο της Θεσσαλονίκης. Αμεσα ειδοποιήθηκε ο πατέρας του κοριτσιού, που το παρέλαβε και το πήγε στην κόρη του. «Τελικά υπάρχει ανθρωπιά. Πήραμε μεγάλη χαρά. Ειδικά η Μαριλένα χοροπηδούσε όταν είδε το καροτσάκι της» λέει στη «δημοκρατία» ο πατέρας της Μαριλένας Γιώργος Σιαμπλίδης.

Το αναπηρικό αμαξίδιο είχε κλαπεί έξω από διαμέρισμα 4ου ορόφου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για αμαξίδιο το οποίο φτιάχτηκε κατόπιν παραγγελίας ειδικά για την πάθηση του παιδιού, τις δυνατότητες και τον σωματότυπό του, ώστε να κινείται γρήγορα. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερο και ως προς το χρώμα του, αφού είναι λαχανί.

Παρόμοιο συμβάν συνέβη σε νοσοκομείο της Κρήτης, καθώς άγνωστος έκλεψε το αναπηρικό καροτσάκι μιας 15χρονης καρκινοπαθούς. Το περιστατικό έγινε στις 24 Ιανουαρίου, αλλά ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε συγγενής της ανήλικης, η οποία πάσχει από καρκίνο και έχει κινητικά προβλήματα, ο δράστης έκλεψε το αναπηρικό αμαξίδιο της κοπέλας από διάδρομο του νοσοκομείου, ενώ δεν σταμάτησε ούτε όταν είδε ότι πάνω στο καροτσάκι ήταν γραμμένα τα στοιχεία της κοπέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα