Βίκος: Νέα εταιρική επικοινωνία «Δύναμή μας, η ροή μας»

Η νέα καμπάνια για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος ξεκινά με έναν αλληγορικό ύμνο στην ανθρώπινη δύναμη. Ένα πολύτιμο μήνυμα αλληλεγγύης, αισιοδοξίας για το αύριο και πίστης στις σταθερές μας αρχές, σε όλα εκείνα που μας δίνουν ώθηση να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία για όλους, η εταιρεία Βίκος μας θυμίζει ότι ο άνθρωπος, σαν το νερό, πάντα προχωρά μπροστά και βρίσκει το δρόμο

του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή κι ευελιξία.

Μέσα από κινηματογραφικές εικόνες της Ηπείρου αλλά και του ευρύτερου αστικού και επαρχιακού περιβάλλοντος της Ελλάδας, η ταινία μας μεταφέρει και μας δείχνει μέρη όπου ο άνθρωπος ζει, ονειρεύεται, ελπίζει, δημιουργεί. Μας ταξιδεύει διανύοντας μια διαδρομή από το φυσικό περιβάλλον, στην πηγή της ζωής, απ’ όπου ξεκινά και το ταξίδι του νερού Βίκος, μέχρι την πόλη όπου καταλήγει. «Δεν είναι κύκλος η ζωή, είναι γραμμή δυναμική κι ανοίγει πάντα, εκεί που φαίνεται κλειστή».

Με αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας, η εταιρεία Βίκος καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμη μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65.800m2, σε μια έκταση 223 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα