Βγήκαν μαχαίρια στον Δήμο Πειραιά

Βγήκαν μαχαίρια στον Δήμο Πειραιά14.03.2019Πρόσωπα

Παραίτηση Κόκκαλη έπειτα από την επίθεση του Μώραλη

Σκληρή κόντρα μεταξύ του υιού του εμβληματικού πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρου, και του «αντ' αυτού» τού νυν μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ευάγγελου Μαρινάκη, Γιάννη Μώραλη, ξέσπασε χθες, με αφορμή φήμες που θέλουν τον πρώτο να πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ μπαίνοντας στο ευρωψηφοδέλτιο.

Η παράταξη

του δημάρχου Πειραιά «Πειραιάς Νικητής» με ανακοίνωσή της εξαπέλυσε αήθη επίθεση στον Πέτρο Κόκκαλη, καλώντας τον να υποβάλει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος σε περίπτωση που ισχύουν τα δημοσιεύματα, «καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

Αμεση ήταν η απάντηση του υιού τού Σωκράτη Κόκκαλη, του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του απόλυτα με τον Ολυμπιακό. Κατηγόρησε τον Γιάννη Μώραλη για αντιδημοκρατική λειτουργία του συνδυασμού και κάλεσε να αποφασίσει αν θα του αφαιρέσει τις αρμοδιότητες που του έχουν ανατεθεί.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι παραιτείται από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», με τον οποίο δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάρτηση

«Το γεγονός ότι ο “Πειραιάς Νικητής'', παρά το έργο της δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δεν διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο, το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει την παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής'', αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά» ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο Πέτρος Κόκκαλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα