«Βατράχι» έβγαλε νοκ άουτ τρεις ληστές!

«Βατράχι» έβγαλε νοκ άουτ τρεις ληστές!20.07.2018Ρεπορτάζ

Εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κόρινθο την ώρα που κοιμόταν και, αφού πάλεψε μαζί τους, τους έτρεψε σε φυγή

Οι ληστές έπεσαν πάνω στον... λάθος άνθρωπο και τράπηκαν κακήν κακώς σε φυγή με άδεια χέρια. Ο Τάσος Χατζαντώνης, πρόεδρος του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας και πρώην εκπαιδευτής των ΟΥΚ, έδωσε μάχη σώμα με σώμα με τρεις αδίστακτους εισβολείς και, λόγω της εκπαίδευσής του, τους εξουδετέρωσε, προστατεύοντας την οικογένεια και την περιουσία του. Από την περιπέτειά του, όμως,

βγήκε λαβωμένος, με εφτά ράμματα στο χέρι και πέντε στην κοιλιά, καθώς δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι.

Ο Τάσος Χατζαντώνης κοιμόταν μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στην Κόρινθο, όταν ξαφνικά άκουσε θόρυβο στην αυλή και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Μόλις βγήκε στον κήπο, είδε μπροστά του δύο διαρρήκτες και έναν τρίτο να επιχειρεί να μπει στο σπίτι χρησιμοποιώντας τη σκάλα. Οι ληστές δεν περίμεναν την αντίδρασή του απόστρατου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Σάστισαν όταν τον είδαν να αντιδρά και προσπάθησαν να γλιτώσουν από τα χέρια του.

«Ο ένας κινήθηκε εναντίον μου, αλλά πρόλαβα να τον χτυπήσω στην κοιλιά. Στη συνέχεια πήγα να εξουδετερώσω και τον δεύτερο. Μόλις ο τρίτος είδε ότι οι συνεργοί του κινδυνεύουν, ήρθε καταπάνω μου, μου τράβηξε μια μαχαιριά στο χέρι και άλλη μία στην κοιλιά, η οποία ευτυχώς με πήρε ξώφαλτσα διότι κατάφερα και τραβήχτηκα» δήλωσε ο πρώην βατραχάνθρωπος στο korinthosnews.gr για την άσχημη εμπειρία που έζησε. Ο σπιτονοικοκύρης αποδείχτηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για τους ληστές, οι οποίοι τον άφησαν αιμόφυρτο, πήδηξαν από τα κάγκελα της αυλής και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί τού έκαναν εφτά ράμματα στο χέρι και πέντε στην κοιλιά.

Στη συνέχεια ο πρώην εκπαιδευτής των ΟΥΚ πήγε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων. Το θύμα είχε δει την περασμένη Δευτέρα τρεις άνδρες με φακούς στον περίβολο του σπιτιού του. «Θα πρέπει, δηλαδή, να κοιμόμαστε και να έχουμε δίπλα μας τα πολυβόλα;» αναρωτιέται ο 49χρονος, ο οποίος έδωσε ένα γερό μάθημα στους ληστές, που σίγουρα θα το θυμούνται για καιρό...

Keywords
Τυχαία Θέματα