«Τσιμουδιά» Τζανακόπουλου για Παππά

«Τσιμουδιά» Τζανακόπουλου για Παππά10.04.2019Παρασκήνιο

Ακάλυπτο άφησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τον Νίκο Παππά, κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις του τελευταίου με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου

«Δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά το χθεσινό μπρίφινγκ, προκαλώντας εύλογες απορίες στους δημοσιογράφους.

Η... απροθυμία του κ. Τζανακόπουλου πήρε διαστάσεις λίγο αργότερα, όταν ο Κωνσταντίνος Ζούλας επεσήμανε στο twitter:

«Εβγαλε και μια είδηση σήμερα (σ.σ. χθες) ο κ. Τζανακόπουλος. Είπε επί λέξει ότι “δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχει ο Νίκος Παππάς με τον Αρτέμη Αρτεμίου''. Κάτι θα ξέρει μάλλον ο κ. Τζανακόπουλος που τον άδειασε ή, επί το ευγενικότερον, κράτησε αποστάσεις».

Στον κ. Ζούλα απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αιχμηρό τρόπο. «Ο κ. Ζούλας ζήλεψε τα λαγωνικά της κίτρινης δημοσιογραφίας και ανακάλυψε ότι δήθεν εγώ πήρα αποστάσεις από τον Νίκο Παππά. Αντί να φαντασιώνεται αποστάσεις, ας γνωρίζει το εξής: Οπως είπα και στην ενημέρωση των συντακτών, όσο κι αν ψάξει δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, πάντως, κάλυψε πλήρως την Αναστασία Ξεπαπαδέα. Οπως είπε, υπήρξε δικηγόρος σε εταιρία που εμπορεύεται ιατρικά μηχανήματα και την εκπροσώπησε σε μόνο μία δίκη. «Δεν καταλαβαίνω τι μεμπτό υπάρχει» εξήγησε και τόνισε ότι δημοσιεύονται για εκείνη σκοπίμως διαστρεβλωμένες ειδήσεις για να σπιλώσουν την τιμή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα