«Του χτυπούσα το κεφάλι στον τοίχο ώσπου πέθανε»

«Του χτυπούσα το κεφάλι στον τοίχο ώσπου πέθανε» 26.07.2019Ρεπορτάζ

Η απολογία του 37χρονου φονιά

Με λεπτομέρειες περιέγραψε ο 37χρονος δράστης τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφόνησε την Τετάρτη με σακούλα τον 35χρονο συγκάτοικό του στο Περιστέρι.

«Δεν άντεξα, τον χτύπησα, του έβαλα μια σακούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσα στον τοίχο. Τον σκότωσα» είπε στην προανακριτική απολογία του, ενώ ανέφερε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

για τα οποία λαμβάνει αγωγή. 

Οπως ισχυρίστηκε, ο ίδιος είχε αποφασίσει να πάρει στο σπίτι του τον 35χρονο όταν πριν από περίπου έναν μήνα τον είδε να περιφέρεται στους δρόμους ως άστεγος.

Ομως, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, το μετέπειτα θύμα συμπεριφερόταν άσχημα κι έτσι ο 37χρονος του ζήτησε να του... αδειάσει τη γωνιά. «Του έλεγα να φύγει από το σπίτι, όμως δεν το έκανε.

Μου μιλούσε άσχημα και με προσέβαλλε» υποστήριξε.

Μοιραίος καβγάς

Τη μοιραία Τετάρτη, οι δύο άνδρες άρχισαν από το πρωί να τσακώνονται, όταν ο 37χρονος ζήτησε από τον 35χρονο να φύγει από το διαμέρισμα.

Εκείνος αρνήθηκε και ο καβγάς φούντωσε. Ενδεικτικό της έντασης ήταν ότι οι γείτονες ειδοποίησαν τρεις φορές την Αστυνομία για να παρέμβει.

Ετσι, ο άστεγος αναγκάστηκε αρχικά να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα. Ομως, έκανε το λάθος να επιστρέψει δίνοντας την αιτία να αρχίσει νέος καβγάς.

Αυτή τη φορά ο δράστης κάλεσε τους αστυνομικούς και όταν τους άνοιξε την πόρτα, τους είπε «εγώ τον σκότωσα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα