Το σύμβολο του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ορφανού

Το σύμβολο του ΠΑΟΚ στο πλευρό του Ορφανού17.04.2019Πρόσωπα

Τον δικό της «Μεγαλέξανδρο», εκείνον του ελληνικού ποδοσφαίρου, απέκτησε ο συνδυασμός «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ορφανό

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σύμβολο του ΠΑΟΚ Γιώργος Κούδας είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκανε ο πρώην

υπουργός.

Η ανακοίνωση Κούδα στον συνδυασμό Ορφανού αλλάζει σίγουρα τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αφού ο βετεράνος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα «δυνατά» χαρτιά των υποψηφιοτήτων στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Ορφανός, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος πως θα είναι στον δεύτερο γύρο και θα κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης, την ημέρα συμπλήρωσης περίπου έξι μηνών από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του επιφύλαξε τη μεγάλη έκπληξη. Οπως είπε, μέχρι στιγμής έχει υλοποιηθεί το 70% των δράσεων του συνδυασμού του και απομένει το 30%, το οποίο θα έχει γίνει γνωστό έως τις 5 Μαΐου, ημέρα ανακήρυξης των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο.

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τρεις εβδομάδες για να συγκρίνουν τα προγράμματα και να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν» σχολίασε. «Θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων απολύτως ρεαλιστικό, διότι το βασικό μας σύνθημα είναι “Το είπαμε, θα το κάνουμε”. Γι' αυτό δίνουμε και λίγες υποσχέσεις, ώστε να μπορούμε όλες να τις υλοποιήσουμε» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κ. Ορφανός έπλεξε το εγκώμιο του κ. Κούδα, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της ομάδας του με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο και τον Λευκό Πύργο. Από την πλευρά του, ο κ. Κούδας είπε ότι στρατεύεται στο πλευρό του κ. Ορφανού, επειδή εκτιμά και τον ίδιο ως πρόσωπο και την προσπάθειά του και το πρόγραμμά του. «Να κάνουμε την Εθνική Ομάδα της Θεσσαλονίκης» είπε.

Βαγγ. Στολάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα