Το έκαψαν στον Βέρτη!

Το έκαψαν στον Βέρτη!24.04.2018Πρόσωπα

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και γλέντησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Τα 24 χρόνια ήταν πολλά και στην ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ γλέντησαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Οι παίκτες της «Ενωσης», το προπονητικό τιμ, μέλη της διοίκησης, φροντιστές και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης

διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο νυχτερινό κέντρου Υton όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Ενα υπέροχο πάρτι. Μελισσανίδης, Χιμένεθ, Λυμπερόπουλος και οι ποδοσφαιριστές, χωρίς τις συντρόφους ή τις συζύγους τους (θα έχουμε κι άλλο πάρτι τις επόμενες εβδομάδες) χόρεψαν, πείραξαν ο ένας τον άλλον, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ακόμη και ο Πάρης Μπάμπης, με τις πατερίτσες να τον στηρίζουν, ήταν εκεί, λίγες ημέρες μετά την επέμβαση του στο γόνατο, χαμογελαστός δίπλα στους συμπαίκτες του αυτές τις όμορφες στιγμές.

Οι Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μπάρκας έσερναν τον χορό και τον λουλουδοπόλεμο.

Ρεσιτάλ όμως έδωσαν ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Αραούχο, που πετούσε τα λουλούδια μαζί με τα πανέρια και μετά... κρυβόταν! Ο Σιμόες τραβούσε συνεχώς βίντεο, ο Τσιγκρίνσκι… χάζευε τα ελληνικά μπουζούκια, ο Βράνιες με τον Τσόσιτς να γυρίζουν, ο φροντιστής και ψυχή των αποδυτηρίων «Μήτσι» (Νίκος Κορομηλάς) έκανε… χαμό.

Λουλουδοπόλεμος

Από κοντά και ο Χιμένεθ, που γλέντησε απίστευτα τις στιγμές και παίζοντας και λουλουδοπόλεμο με τους παίκτες του. Ολο το πάρτι παρακολουθούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαμογελαστός και ευδιάθετος, δεχόμενος τις ευχές και από τον Νίκο Βέρτη μετά τον ύμνο που έπαιξε στο κέντρο μετά τις 4 το ξημέρωμα.

Στο νυχτερινό κέντρο όπου έγινε το γλέντι της ΑΕΚ βρέθηκαν και ο Ηλίας Ψινάκης με τη Ράνια Κωστάκη, που ξετρέλανε τους πρωταθλητές με το σκέρτσο και τα νάζια της.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και με τον Παναγιώτη Κονέ, ενώ η ραδιοφωνική παραγωγός έκλεψε τις εντυπώσεις και με τον χορό της, αφού συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα