Σύρμα στο ψωμί βρήκε φοιτητής στην Πάτρα

Σύρμα στο ψωμί βρήκε φοιτητής στην Πάτρα09.03.2018ΠρόσωπαΡεπορτάζ

Μια αποκρουστική ανακάλυψη έκανε ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πάτρας την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος στην εστία που διαθέτει το ανώτατο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, ο φοιτητής βρήκε ένα κομμάτι από σύρμα σε μια φέτα ψωμιού που είχε πάρει ως συνοδευτικό για το φαγητό του. Αμεσα φωτογράφισε το εύρημά του και ανάρτησε την εικόνα σε σελίδα στο facebook με την ονομασία «Eχω φάει κι εγώ στην εστία του Πανεπιστημίου

της Πάτρας», η οποία ξεπερνά τα 10.000 μέλη, με σκοπό προφανώς να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους φοιτητές του ιδρύματος. Μάλιστα, στην ανάρτησή του στη συγκεκριμένη σελίδα ο φοιτητής θέλησε να αστειευτεί και έγραψε πάνω από τη φωτογραφία το σχόλιο «Και το ψωμί έχει σίδηρο...».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, περίπου στη 1 το μεσημέρι. Σε δηλώσεις του στη σελίδα foititikanea.gr, o φοιτητής, o οποίος βρίσκεται στο δεύτερο έτος, στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, είπε ότι είχε πάει στην εστία με την παρέα του και βρήκε το κομμάτι από το σίδερο καθώς μοίραζε το ψωμί.

«Υστερα από αυτό απλά ξαφνιαστήκαμε και ήταν σιχαμερό το θέαμα» πρόσθεσε. Πάντως, όπως είπε ο φοιτητής, δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία, καθώς θεωρεί πως «η δημοσιοποίηση είναι πιο αποτελεσματική».

Keywords
Τυχαία Θέματα